Andre van Zyl komt met EP Found in You

Andre van Zyl melde op 16 januari dat het volgende op zijn website:

Hallo vrienden,

Ik heb goed nieuws! Mijn nieuwe EP is gelanceerd op iTunes! Het is zo’n grote voorrecht om deze CD’tje te presenteren. Het is allemaal heel snel gegaan.

Eind 2011 waren Fiona en ik van plan om mijn familie in Zuid afrika te bezoeken. Ik zit al heel lang met de gedacht een EP uit te brengen aangezien de geplande CD die ik samen met Tre Shepperd (Producer van onder meer de nieuwste Vineyard CD – Creation) nog even op zich laten wachten. Ik belde een vriend van me in Zuid Afrika op die een hotshot producer daar is en vertelde dat ik twee weekjes in Zuid Afrika was en of hij zin had om samen wat te doen.

Om een lang verhaal kort te maken… na een SUPER leuke tijd in Zuid Afrika hebben we een top CD gemaakt die diepgang heeft, en leuk is na te luisteren. Je kunt het gebruiken als achtergrond muziek, of om lekker in je auto te aanbidden.

In de komende weken ga ik ‘the story behind the song’ met jullie delen op mijn ‘Blog‘. Het verhaal achter elk nummer. Ook zal ik ook akkoorden schemas van alle nummers op Downloads zetten dat jullie lekker mee kunnen spelen/zingen :-)

Tot dan!

Hugs
_____________________________________________________________________________________________

Een CD van Andre te bestellen is heel eenvoudig!

Volg de volgende stappen:

1. Stuur een email naar shop.andrevanzyl@gmail.com en vermeld daarin je naam, volledig adres en telefoonnummer, en de titel van de CD die je wilt bestellen.
2. Maak het juiste bedrag over naar rekeningnummer:
411293 t.n.v A-Z Music te Eelderwolde

CD’s worden op donderdag verstuurd.

De nieuwe EP van Andre van Zyl ‘Found in You’ kost €11 (incl BTW en verzendkosten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *