CASTING CROWNS IN MEI 2021 WEER LIVE IN NEDERLAND

De vele populaire liedjes zoals ‘Who Am I’ en ‘Voice Of Truth’ gingen Casting Crowns voor toen de Amerikaanse band in 2017 het eerste avondvullende concert in Nederland gaf. Het resultaat was het drukst bezochte christelijke muziek concert van dat jaar. Inmiddels is het repertoire van de band verder uitgebreid en keert ze terug voor weer een groots optreden. Groot Nieuws Radio, in samenwerking met Events For Christ, presenteert op 27 mei 2021 Casting Crowns in de Jaarbeurs in Utrecht.

Casting Crowns wordt tot de allergrootste en populairste artiesten in christelijke muziek gerekend. Dat ligt niet aan eventuele ambities van de band. Zij heeft haar prioriteit sinds haar eerste stappen vastgelegd. Ze is allereerst betrokken bij haar plaatselijke kerk in Atlanta. Optredens daaromheen worden zorgvuldig gepland en internationale tours zijn al helemaal schaars. De populariteit van de groep komt dan ook vooral door de inhoud van de muziek. Tienduizenden herkennen iets van hun geloofsleven in liedjes als ‘Who Am I’, ‘Voice Of Truth’, ‘Lifesong’ en recent het nieuwe ‘Only Jesus’. Met een overtuigende mix van stadionpop, rock en worship beleef je met een optreden van Casting Crowns een muzikale topavond met diepgang die je lang bij blijft.

Sinds haar vorige optreden bracht Casting Crowns een nieuw kerstalbum (‘It’s Finally Christmas’), een nieuw studioalbum (‘Only Jesus’) en de verzamel cd ‘Voice of Truth’ uit. Ze won een Dove Award voor de video’s bij ‘Only Jesus’, die de verhaallijn van dat album uitbeeldden. Dat is typisch Casting Crowns. Een lied zal vrijwel nooit gespeeld worden zonder reden of groter, herkenbaar verhaal. Zanger Mark Hall verwerkte veel van zijn eigen recente gezondheidssituatie (hij herstelde van leukemie) in het album ‘The Very Next Thing’.

Van vrijwel al deze albums zul je werk horen tijdens het concert op 27 mei 2021 Een voorprogramma zal later nog bekend gemaakt worden. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl of 0297-237172.

De belangstelling voor dit concert belooft groot te zijn, gelet op de enorme populariteit van de liedjes. Casting Crowns spreekt bovendien een breed publiek aan. De kaartverkoop start daarom in ieder geval met een ‘super early bird’ kaartprijs v.a € 32.50 (ex. reserveringskosten). Er zijn diverse opties voor dit concert:

Tot 15 januari zijn de Super Early Bird tickets verkrijgbaar.
Daarna de Early Bird tickets (prijsverhoging € 5).

(Let op: Events For Christ is de officiele organisator van dit concert en raadt het kopen van tickets via ‘doorverkoop bureau’s’ –meestal tegen zeer sterk hogere prijzen en zonder garanties- af)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *