Dansen tot de zon opkomt met de nieuwe, zomerse feelgood single ‘Dansen’ van Chesron & Berend Koen

Met de nieuwe funky, vrolijke, festivaltrack ‘Dansen’ van Chesron en Berend Koen is jouw zomerplaylist helemaal compleet! Het nummer komt precies op tijd. Want nu alles weer opengaat en er zelfs weer festivals voor de deur staan, willen we natuurlijk maar een ding. Samen dansen!

En dat? Dat komt helemaal goed met deze feelgood track. De single is een mix van verschillende sounds en kleuren. Pop, hiphop, funk. Het zit er allemaal in. De heren geven je met ‘dansen’ een zomerse vibe, een catchy melodie en een speelse rap. En niet te vergeten; een rake boodschap.

Het nummer gaat over het gevoel dat je hebt op een festival. Je herkent het vast. Iedereen is elkaars vriend, samen dansen en de vrolijke beats. Maar dit gevoel hoort niet alleen thuis op festivals, vinden Chesron en Berend Koen. ‘Wat nou als we dit gevoel overal mee naartoe nemen?’ vraagt Chesron zich af. ‘En zo anderen aansteken met die goede vibe? Niet voor niets rapt Berend Koen: Schijn je eigen licht en steek de wereld aan! Daar gaat deze track over.’

Chesron schreef de track. En samen met Matthijn Buwalda schreef hij de lyrics van ‘dansen’. Berend Koen ken je misschien nog wel van zijn vorige band Lieve Bertha. Hij vond het nummer zó te gek dat hij er een rap voor schreef. En besloot dat het dan ook leuk was als hij de rap zélf zou doen. Iets wat hij nog nooit eerder deed. Reyer en Chesron produceerden de track.

Waar dans jij deze zomer? Film jouw dansmoves en deel ze op Insta of Tiktok. En tag @chesronsminia en @berendkoen. Luister ‘dansen’ vanaf vandaag via Spotify, YouTube of iTunes. Wedden dat je niet stil kunt blijven zitten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *