David de Vries brengt nieuw album ‘The Return’ uit.

Christelijke platenmaatschappij Ecovata te Oisterwijk sluit overeenkomst met SoundTrax Geluidsproducties uit Enschede.

Eigenaar van SoundTrax.nl, David de Vries heeft na het mixen van de tien songs van het digitale album The Return of Jesus Christ, contact opgenomen met Arjan van den Bijgaart van platenmaatschappij Ecovata om te bespreken hoe een samenwerking tot stand kon komen inzake de distributie voor het (digitale) album.

Toen Arjan de MP3 files toe gemaild kreeg, was hij zeer onder de indruk van deze nieuwe gospelsound en nam na het beluisteren van de songs binnen een uur telefonisch contact op met David. Het netwerk van Arjan werd meteen ingeschakeld.

Het album The Return beschrijft niet het hele leven van Jezus Christus (ook al is o.a. Zijn geboorte muzikaal te beluisteren) maar vooral Zijn laatste dagen op aarde en de kruisiging waar je zover als je visuele vermogen aankan wordt meegenomen alsof je er (symbolisch) bij bent en Jezus door de Via Dolorosa ziet lopen naar Golgotha, de kruisiging meemaakt om daarna te luisteren naar de ijzige stilte door het geluid van wind en een vrouwelijk dramatisch stem te horen zingen waarna de song wordt afgesloten met het geluid van regen en onweer.

Wat deze CD echt bijzonder maakt is de “terugkomst van de Heer” om zijn kinderen op te halen en daarna een duizendjarig vredesrijk te stichten. De wereld staat op haar kop als de hemel openscheurt en je hoort de sjofars, de straaljagers en de paniek in de song omdat men niet weet wat er gebeurt. Een zeer ingrijpende sound die je echt even doet nadenken of je dicht bij de Heer leeft en je niet achterblijft op het moment dat de Heer terugkomt. Een song met een duidelijke boodschap waar de Heer Zijn signaal afgeeft dat we heel ver in de eindtijd zitten.

Zowel Arjan als David zijn erg hoopvol over deze CD. Het is niet alleen de muziek, het gaat zoveel verder. Er zit een duidelijke boodschap van de Heer in het geheel. Waar sta jij of op welk punt ben je nu met de Heer. Ben jij klaar voor Zijn terugkomst?

David de Vries heeft bijna vijfentwintig jaar moeten wachten op het groene licht van de Heer om zijn oude vak als producer, singer-songwriter te mogen oppakken. Vijfentwintig jaar was een lange tijd om te wachten maar als je dit vergelijkt met de veertig jaar van Mozes, ach waar praten we dan over. Ik ben een gelukkig mens zegt David -en als God iets beloofd dan komt Hij dit na. Ik wist dat Hij mij op een dag zou roepen. Dan gehoorzaam je gewoon en doe je wat ervan je verwacht wordt.

Platenmaatschappij Ecovata neemt de distributie voor haar rekening, zodat David rustig kan doorwerken aan de volgende CD. Over de volgende CD wil David niet veel kwijt, al is het voor David zelf al bijna helder waar de Heer heen wil gaan. Eén ding is overduidelijk zegt David, de Heer was bij elk lied wat uit mijn handen kwam aanwezig inzake deze CD. Geweldig om met Hem op deze manier te mogen werken.

The Return is te beluisteren op spotify ( David de Vries Soundtrax ) en andere muzikale platformen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *