“HEMELTIJD” De nieuwe worship-song van Elisa Krijgsman

Aanbiddingsleider, zanger en liedschrijver Elisa Krijgsman brengt een nieuwe single uit, genaamd “Hemeltijd”. De single is vanaf 3 september 2021 te beluisteren op diverse online muziekplatformen zoals Spotify, Apple Music en Youtube. “Op krachtige wijze een belangrijk gedeelte van het “Onze Vader” uitzingen, zo’n lied wilde ik maken”, aldus Elisa.


Sinds 2016 organiseert Elisa, samen met zijn vrouw Reni, conferentie-weekenden onder de naam Hemeltijd. Zo ontstond het idee om ook een lied te maken met diezelfde naam. Tijdens deze Hemeltijd conferenties staat God ontmoeten centraal, naast tijd voor rust en ontspanning en natuurlijk aanbidding. “Er is overal een tijd voor en dus ook om bewust tijd te nemen voor jou en God”. De proclamatie waarbij we God aanroepen om Zijn koninkrijk te laten komen en Zijn liefde te laten regeren staat synoniem voor meer van de hemel hier op aarde”, aldus Elisa.

Aan deze track werd medewerking gegeven door de Hemeltijd band:
Alain Assenberg op drums, Dirk Jan Molleman op basgitaar, Thomas Linders op toetsen en uiteraard Elisa Krijgsman op gitaar, die ook de productie heeft gedaan. Ook zingt Reni Krijgsman mee. De opnames zijn gemaakt in Heron Road Studio’s in Zeewolde en in Reli Music Studio in Ede.

Een gedachte over ““HEMELTIJD” De nieuwe worship-song van Elisa Krijgsman”

 1. Prachtig nummer Elisa.
  Maar is het realiteit. Zeker later als er een nieuwe hemel en een nieuwe aarde komt.
  Maar nu? Lees Math 24 er maar op na.
  Daar zie ik heel andere dingen.
  Natuurlijk iedereen wil de hemel op aarde.
  Iets om over na te denken?
  Wees gezegend.
  Broedergroet,
  Bert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *