Grammy-genomineerde Tauren Wells naar de EO-Jongerendag

4 keer werd hij genomineerd voor een Grammy-Award, in 2018 ontving hij de prestigieuze Dove-award voor de beste nieuwe artiest en beste christelijke artiest en zijn debuutnummer ‘Love is Action’ stond 8 weken op nummer 1 in de christelijke hitlijsten. De Amerikaanse artiest Tauren Wells kent een vliegende start, en daalt op 25 mei 2019 in Rotterdam Ahoy neer voor de EO-Jongerendag. 

Presentator Joram Kaat is enthousiast dat het christelijke talent naar de EO-Jongerendag komt: “Deze man maakt echt te gekke muziek. Pop, dance, rap, zijn muziek heeft alles. Hij heeft uithalen als Michael Jackson en heeft moves als Justin Timberlake, super tof! En bovenal heeft hij een diep verlangen om mensen dichter bij God te brengen en dat is precies wat we met de EO-Jongerendag willen.”

Tauren Wells is de tweede artiest die bekend wordt gemaakt. Eerder werd al bekend dat de populaire christelijke band Hillsong Young en Free naar de EO-Jongerendag komt.

De EO-Jongerendag is een van de grootste christelijke evenementen van het jaar. Thema van de dag is ‘BEAM the Light’. Doel van het evenement is om jongeren in hun eigen taal en met eigentijdse muziek meer te leren over Gods liefde. Dit jaar is de locatie van de EO-Jongerendag Rotterdam Ahoy.

Meer info over de EO-Jongerendag en de artiesten is te vinden op EO.nl/jongerendag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *