Feest van geloof 2019

bron: facebook.com/EventsForChrist

Derde editie Feest van Geloof in november

Groot Nieuws Radio presenteert op zaterdag 23 november 2019 de derde editie van het Feest van Geloof. Bekende christelijke artiesten zullen op het podium van De Basiliek in Veenendaal nummers uit hun eigen repertoire laten horen. Ook werken de artiesten samen voor een aantal muzikale verrassingen. 

De eerste artiesten zijn door Grootnieuws bekend gemaakt. Reyer  en Elise Mannah. Mis dit Feest van Geloof niet! 

Ook in 2017 en 2018 was Reyer van de partij bij het Feest van Geloof. Vorig jaar maakte hij indruk toen hij samen met Gezina van den Bos en Sharon Kips midden in de zaal een aantal prachtige Opwekkingsliederen zong.

De presentatie van het Feest van Geloof is in handen van de presentatoren van Groot Nieuws Radio. Net als bij vorige edities is er volop interactie met het publiek. Bekende onderdelen uit de programmering zullen een plek krijgen. Zo deelde presentator Tim Hendriks vorig jaar live een blessing uit aan een bezoeker.

Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio: “In 2017 werd het Feest van Geloof georganiseerd bij het tienjarig jubileum van Groot Nieuws Radio. Het was zo’n groot feest, dat we besloten hebben om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Het is goed om elkaar als christenen te ontmoeten en onze God te aanbidden!”

Bij Groot Nieuws Radio wordt in de komende tijd meer artiesten bekendgemaakt die zullen optreden tijdens het Feest van Geloof.

Het Feest van Geloof is een samenwerking tussen Groot Nieuws Radio, De Basiliek, TCC Studios, Wiko Service en EventsForChrist. Kaarten voor het Feest van Geloof zijn te bestellen via eventsforchrist.nl.

zaterdag 23 november 2019 – 20.00 – Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *