Glory of Gospel zendt ‘Leven in het Licht’ live uit op LOCO en LOEFM.

OLDEBROEK – Donderdagavond 1 september is de programmering op LocoFM en LOEFM gewijzigd. Tussen 19.00 en 23.00 uur kunt u live meeluisteren naar ‘Leven in het Licht’ vanuit de tent van het Mega Piraten Festijn aan de Stationsweg in Oldebroek. Diverse sprekers en artiesten komen samen in de tent om een prachtige avond te verzorgen.De organisatie is in handen van de IECO (Interkerkelijke Evangelisatie Commissie Oldebroek) en de ATB-vereniging in Oldebroek.

Joop Gottmers is Europees Bokskampioen geweest en heeft diep in het criminele circuit en de drugshandel gezeten. Maar God greep op wonderbaarlijke wijze in in zijn leven en trok hem vanuit de duisternis in het licht. Over deze gebeurtenis zal hij die avond uitgebreid spreken. Ook Tjeerd Korf, oud profvoetballer die onder ander gespeeld heeft voor PEC Zwolle en jong-Oranje, maar ook voor WHC en Genemuiden, zal zijn getuigenis geven. Daarnaast zal Hanne de Vries, bekend in de christelijke muziekwereld, komen optreden. Hij zal onder andere samenwerken met diverse lokale muzikanten. Rondom de tent is er bovendien het één en ander te eten en te drinken. De entree is gratis en een ieder is dan ook van harte welkom!

Presentator van ‘Glory of Gospel’ Marco van Doorn neemt samen met Drikus van de Schootbrugge de presentatie van dit evenement voor de rekening. We zien uit naar een mooie avond geeft Drikus aan, Marco vult aan: hoe bijzonder is het om in de MPF tent zo’n avond te beleven. We stimuleren natuurlijk iedereen om naar de tent te komen maar voor mensen die niet kunnen gaan is de radio een mooie uitkomst. De uitzending is te beluisteren via 107.2/ 107.6/ 105.5 FM DAB+ Kanaal 7B of wereldwijd via www.gloryofgospel.nl

LUISTER LIVE MEE

MEEKIJKEN  (live via facebook pagina)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *