Typhoon op uniek Graceland Festival 2021!

Ondanks alle maatregelen gaat Graceland Festival 2021 in aangepaste vorm door mét een heerlijke nieuwe naam: Typhoon! De optie om deze artiest te programmeren ontstond doordat andere festivals moesten cancelen.

Na wekenlang onzekerheid over de maatregelen rondom evenementen, is nu duidelijk geworden hoe Graceland Festival 2021 er uit komt te zien. Het festival is dit jaar te beleven in vier afzonderlijke dagen, namelijk vrijdag 20 augustus, zaterdag 21 augustus, zondag 22 augustus en zaterdag 29 januari 2022, als geplaceerd ééndaags evenement.

Nieuwe naam: Typhoon!
Op Graceland Festival 2021 kunnen bezoekers zich onderdompelen in de unieke Graceland-vibes, waarin de line-up vol muziek, sprekers en kunst bovenal ruimte wil creëren voor inspiratie, ontmoeting en vernieuwing. Een flinke opsteker voor het festival is de boeking van een artiest die met zijn muziek het mens-zijn wil vieren: Typhoon!

Tickets en informatie
Met een weekendticket hebben bezoekers recht op drie dagen festival: 20 en 21 augustus en 29 januari 2022. Daarnaast is het ook mogelijk om dagkaarten te kopen. Op zondag 22 augustus is het festival gratis toegankelijk. Wel dient een ticket voor die dag aangeschaft te worden, en de voorwaarden voor toegang gelden ook voor deze dag. Tickets, alle programma en een uitgebreid blog over de voorwaarden voor toegang zijn te vinden op www.gracelandfestival.nl.

Voorwaarden voor toegang
Het festival, dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt op Scoutinglandgoed Zeewolde, is een geplaceerd evenement. Dit houdt in dat de bezoeker tijdens optredens een vaste zit of staplaats heeft. Hierdoor valt het buiten de regelgeving voor ongeplaceerde evenementen (bijvoorbeeld de max van 750 deelnemers). Door de CoronaCheck bij de entree is het festival niet verplicht de 1,5 meter onderlinge afstand in acht te houden. Om de CoronaCheck te verkrijgen heeft de bezoeker een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of herstelbewijs nodig.

Zondagviering met Gospel Boulevard
Op zondag zet Graceland Festival haar deuren wagenwijd open voor wie wil. Dan zal de, intussen traditionele, gezamenlijke maaltijd en avondmaalsviering tot een groot feest worden gemaakt door één van ’s lands fijnste koren: Gospel Boulevard!

Het Grote Feest
Onder het festival jaarthema Het Grote Feest zal er op allerlei manieren afgetast worden wat dat nu eigenlijk is: feest vieren. Kunnen we dat nog? En wat heeft het te maken met ons mens-zijn?
Inspiratie komt uit vele hoeken: Joodse feesten, migrantenkerken, een zalige verklootavond, sprekers die hun duit in het zakje doen, kunstenaars die met hun werk het terrein sieren. En muziek, heel veel prachtige muziek!
En natuurlijk is er heerlijk eten en drinken, groen gras om in te liggen, de zon op het water, een fijne vintage-boetiek, boeken en koffie, prikkelend en vermakelijk veldprogramma en heel veel ruimte voor ontmoeting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *