Nieuws van Martijn van Essen + nieuwe single!

Het jaar 2020 zal een jaar worden vol nieuwe liedjes, videoclips, blogs en optredens. Er komen teksten en thema’s in liedjes voorbij die je misschien niet snel ziet op Twitter, Facebook of Instagram, maar die het waard zijn om gehoord te worden. 

‘Tijd om op te staan’ is een programma met verhalen en liedjes waar Martijn jaren aan gewerkt heeft. Met het vertellen van impactvolle, waargebeurde gebeurtenissen uit zijn leven steekt Martijn van Essen zijn gevoel niet onder stoelen of banken. Het delen van zijn hart geeft ruimte voor herkenning, troost en gedachten over je eigen leven.

Geschiedenis
Na jaren actief te zijn geweest in worshipband InSalvation, besluit Martijn van Essen in 2010 op zoek te gaan naar meer kwetsbaarheid en persoonlijkheid in zijn muziek. In 2012 laat hij voor het eerst in het Nederlands van zich horen. In combinatie met zijn verhalen over het ontstaan van zijn liedjes is een concert een persoonlijke belevenis. Een grote inspiratiebron voor voor hem is Stef Bos. Martijn speelde afgelopen jaren bij diverse radiostations (o.a. Rob Stenders en Bert van Lent op Radio 3FM), evenementen en in theaters.

Boek snel je tickets voor het presentatieconcert via Truetickets

Voorthuizen, Het Muziekhart, zaterdag 7 november 2020, 20:00 – 21:30 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *