Persbericht: Rosso & Friends – (LIVE YouTube concert)

Verjaardag
Roberto Rosso wilde zijn verjaardag vieren met vrienden, maar dat kan geen doorgang hebben in verband met de situatie rondom het Corona virus. Al snel kwam hij met het idee om een concert live uit te zenden op YouTube en Facebook: ‘’We moeten er maar het allerbeste van maken en dan met heel veel mensen online!’’

Geregel
Gelijk is er van alles in gang gezet. De DJ heeft contact opgenomen met Transvision om de techniek te verzorgen en de vrienden Lennart, GIDI en De Rechtstaat zijn ook aan boord. Er moest ook een unieke locatie gevonden worden, dit is uiteindelijk een discotheek in Harderwijk geworden. “Tot slot heb ik toestemming gevraagd aan de Gemeente Harderwijk en die ook gekregen.’’ Aldus de DJ.

Geluid van hoop
Naast dat het natuurlijk een geweldig leuk feest moet worden zit er meer achter. Roberto Rosso wil in deze tijden van onzekerheid en verslagenheid een geluid van hoop laten horen door deze livestream. Er worden vette optredens gegeven, maar het Woord van God zal ook klinken als onderdeel van de livestream. Laat je verrassen door de optredens en feest lekker mee, maar sta ook stil bij wat God tegen jou wil zeggen in deze tijd.

Mensen kunnen als cadeau een donatieticket bestellen via https://rossoandfriends.eventbrite.nl .Men kan zelf bepalen wat ze willen geven. Het geld gaat naar de missie van de DJ: “Hij wil jongeren bereiken met de boodschap van het evangelie. “Ik ben er van overtuigd dat het volgen van Jezus mensen vrijmaakt en dat gun ik iedereen. Dat is de ‘freedom fighter’ die ik wil zijn. Het is rebels, maar laat wel de koninklijke weg zien om te leven in vrijheid.”

Gratis kaarten zijn verkrijgbaar via https://rossoandfriends.eventbrite.nl
De livestream wordt uitgezonden op zaterdag 28 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur vanaf het YouTube kanaal en de Facebook pagina van DJ Roberto Rosso.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *