Sarah Liberman en the Choir company

vrijdag 25 oktober 2019 – 20.00 – Harderwijk
De Regenboog, Biezenplein 1 , 3845KA

zaterdag 26 oktober 2019 – 20.09 – Rotterdam
Breepleinkerk, van Malsenstraat 104 ,

zondag 27 oktober 2019 – 20.00 – Aalsmeerderbrug
Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55 , 1436CA

NA WARME KENNISMAKING NEDERLAND NIEUWE OPTREDENS SARAH LIBERMAN EN THE CHOIR COMPANY

Vorig jaar maakte Nederland uitgebreid kennis met de Israëlische aanbiddingsleidster Sarah Liberman. Het werd een warm welkom waarin haar hart voor aanbidding en het volk, land en de geschiedenis van Israël doorklonk. Op veler verzoek komt er een vervolg en opnieuw met een projectkoor van The Choir Company. Op 25, 26 en 27 oktober is Sarah Liberman weer in Nederland voor concerten die onder andere haar nieuwe album laten horen. 

Steeds meer mensen ontdekken Sarah Liberman en haar muziek. De aanbiddingsleidster geeft leiding aan Ascend Carmel Worship; een aanbiddingsgemeenschap in Israël. Ze geldt als een bekende stem in het ‘messianic worship’ genre, wat de centrale plaats van het joodse volk en het land Israël in geloof en aanbidding laat horen. Sarah werkte onder andere mee aan Paul Wilburs recente cd ‘Roar From Zion’, waar ze het lied ‘Great Is The Lord (Hallelujah)’ zong.

 

Het is niet moeilijk om het enthousiasme voor Sarah en haar stijl van aanbidding te verklaren. Ze geeft woorden aan het geloofsleven die gericht zijn op verdieping en doet dat met een vreugde die aanstekelijk is. Het klinkt door in zowel haar Engelse als Hebreeuwse teksten. Die vreugde klinkt ook door op haar gloednieuwe album, wat in oktober zal verschijnen. Met de komende concerten heeft Nederland dus een primeur: de eerste live optredens wereldwijd met het nieuwe repertoire!

Na de enthousiaste reacties van publiek en koor zal Sarah Liberman de concerten weer geven met de ondersteuning van een projectkoor van The Choir Company onder leiding van Maarten Wassink.

Kaartjes voor Sarah Liberman zijn te bestellen via EventsforChrist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *