Youth for Christ brengt adventskalender uit: Geef licht in het leven van jongeren.

Utrecht, 19 november 2020
Zondag 29 november start de eerste advent: we leven toe naar kerst. Elke zondag steken we in veel kerken een extra kaars aan en gaan we van donker naar licht. Youth for Christ ziet deze periode als een mooie kans om licht te brengen in de levens van jongeren. Om dit concreet vorm te geven, brengt ze een gratis advent aftelkalender uit.

In 28 dagen aftellen naar kerst
De kalender is gevuld met korte overdenkingen, bijpassende Bijbelteksten en praktische tips vanuit de dagelijkse praktijk van het jongerenwerk van Youth for Christ. Door middel van deze tips worden mensen uitgedaagd om te bidden voor jongeren en er te zijn voor jongeren. Juist nu hebben zij gebed nodig en mensen die naar hen luisteren, die echte aandacht hebben en die de onvoorwaardelijke liefde van God laten zien.

Iedereen kan bijdragen
Bram Rebergen, directeur Youth for Christ Nederland: “Met deze adventskalender willen we mensen niet alleen bemoedigen, maar ook in beweging brengen. We willen laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om jongeren te zien, te waarderen en voor ze te bidden. Iedere jongere in Nederland
verdient de kans om Jezus te leren kennen. We hopen dat in deze adventstijd mensen met behulp van onze adventskalender daaraan bijdragen.”

Gratis adventskalender
De donateurs van Youth for Christ krijgen de adventskalender rond 27 november thuisgestuurd. Hij is ook gratis beschikbaar voor nieuwe donateurs. Mensen die voor 26 november donateur worden, krijgen een exemplaar per post thuisgestuurd. Daarnaast is de adventskalender gratis te downloaden
via www.yfc.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *