KEN MIJ TOUR door het Adem Project

In maart geeft het Adem Project drie te gekke concerten tijdens de  ‘KEN MIJ’ Tour. De groep zingt eigen (nieuwe) nummers, maar zingt met de bezoekers ook aanbiddingsmuziek. Met deze avonden wil het Adem Project het land in én God door en met muziek danken voor het leven en elkaar.

 

De tour wordt in samenwerking met Events for Christ, Wiko Service, Shining Light en de kerken De Basis, Pinkstergemeente Filadelfia en E.G. Bommelerwaard georganiseerd.

In de zomer van 2022 bracht het Adem Project hun album ‘Ken mij’ uit. Het album wordt gekenmerkt door het geluid  geïnspireerd door de verschillende culturele achtergronden van de leden van het project. Ze zijn opzoek gegaan naar een nieuw geluid, naar nieuwe woorden om het leven met Jezus te beschrijven. Sommige nummers klinken vertrouwd, waar andere weer een geluid laten horen dat in de kerk niet altijd gehoord wordt. Het enthousiasme en bevolgenheid op het podium is indrukwekkend wanneer de talentvolle artiesten hun concert uitvoeren.

Zaterdag 18 maart 2023 – 20.00 – Apeldoorn
De Basis, Condorweg 1, 7332 AC

Vrijdag 24 maart 2023 – 20.00 – Heerenveen
Pinkstergemeente Filadelfia, Herenwal 114, 8441 BD

Zaterdag 25 maart 2023 – 20.00 – Zaltbommel
E.G. Bommelerwaard, Van Heemstraweg 9, 5301 PA

Over Adem Project
Het motto van het Adem Project is: goede Nederlandse songteksten komen harder binnen. Ze zijn rauwer, eerlijker, dichtbij en je weet wat je zingt. Nu vijf jaar later en vele liederen verder komt het Adem Project met hun album: Ken mij.

Het begon met een verlangen: “Een positieve verandering realiseren op muzikaal gebied binnen de ‘kerk’, waardoor de nieuwe generatie in haar beleving aansluiting vindt bij hun hartzaken zoals geloof en spiritualiteit en zij hun eigen woorden gebruiken om hun leven met Jezus te omschrijven. We hebben door Jezus een boodschap van hoop en geloof.” – Filemon Peroti.

Luister hier naar de playlist van het Adem Project
https://open.spotify.com/playlist/26exP1jXkUyDKV0GNGD

 

TICKETS VOOR CONCERT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *