Christelijke hulporganisaties organiseren benefietactie voor filipijnen!

Dorcas, Red een Kind, Tear, Woord en Daad en ZOA ervaren op dit moment een enorme betrokkenheid bij de nood in de Filipijnen. Om u te ontmoeten en samen in actie te komen voor de nood in de Filipijnen organiseren wij op woensdag 27 november een actiedag met als hoogtepunt een benefietavond in Houten. Meld u aan!

Concert
De benefietavond wordt in samenwerking met Groot Nieuws Radio georganiseerd. Onder andere Tim Zingt, Elise Mannah en Marcel en Lydia Zimmer treden op! Ook is de Filipijnse Amy Garado bij dit concert betrokken. Zij zingt Filipijnse opwekkingsliederen. We ontmoeten iedereen graag om te vertellen over het werk in de Filipijnen. U kunt vragen stellen, actiegeld overhandigen, in gesprek met medewerkers en artiesten. Vanaf 17:00 uur is iedereen welkom in en om De Lichtboog in Houten. (NGK De Lichtboog, Kruisboog 22, 3994 AE  Houten). In het voorprogramma treedt om 19.00 uur kinderkoor De Bromvlieg op, onder ander met een uniek lied over de Filipijnen. Het concert begint om 19.30 uur en wordt gepresenteerd door Marion Lutke, voormalig EO-presentatrice.

In actie
Dorcas, Red een Kind, Tear, Woord en Daad en ZOA roepen op om verhalen van acties en inzamelingen in te sturen, zodat wij op 27 november ruimschoots aandacht kunnen besteden aan het vele werk dat voor de Filipijnen gedaan wordt! Deze verhalen kunnen gestuurd worden naarinactie@noodhulpfilipijnen.nl

Ook doen we natuurlijk een beroep op u om voorafgaand en  tijdens deze speciale dag aan de slag te gaan voor de Filipijnen. Dat kan op allerlei manieren. Organiseer een actie, kleinschalig of grootschalig en kom naar Houten om je verhaal met ons te delen. In elk geval hopen we u te ontmoeten op 27 november!

Aanmelden voor het benefietconcert kan via onderstaand aanmeldformulier

noodhulpfilipijnen.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *