Ierse songwriter Andrew Feeney presenteert nieuwe single ‘Where You Are’

De Ierse songwriter en aanbiddingsleider Andrew Feeney presenteert vrijdag 21 oktober zijn nieuwe digitale single ‘Where You Are’. Het is de opmaat naar het complete album ‘Father’ wat 24 februari 2023 zal verschijnen.

Andrew over ‘Where You Are’:
“Dit lied ontstond tijdens een persoonlijke tijd van aanbidding. Ik zat achter de piano toen ik spontaan de tekst van het refrein begon te zingen: “Where you are I am free; where you are, my soul can breathe; where you are I long to be every moment.” Het lied werd een uiting om tegen God te zeggen: ‘ik kom tot leven als ik bij U ben. Mijn ziel kan ademen als ik bij U ben.’ De brug van het lied werd een beschrijving van Gods karakter. Hij breekt de muren die ons scheiden af. Hij luistert naar de gebeden van wie gebroken is. Hij verwelkomt ons in Zijn armen.”
Over Andrew Feeney:
Andrew Feeney is een songwriter, aanbiddingsleider en zangcoach die in het Ierse Galway woont met zijn vrouw Sarah en hun prachtige kinderen. In 2011 nam hij zijn debuutalbum ‘All For You’ op in het Amerikaanse Nashville.
Andrews muziek is zowel eerlijk als beeldend en beschrijft zowel zijn liefde voor God als Gods liefde voor ons. Sinds 2018 is hij onderdeel van het aanbiddings- en liedschrijverscollectief Bonfire: een creatieve groep Europese artiesten die vanuit de verschillende hoeken van Europa de handen ineen hebben geslagen. Andrew legt momenteel de laatste hand aan zijn nieuwe album ‘Father’, wat 24 februari 2023 zal verschijnen. Het is geproduceerd door de Nederlandse aanbiddingsleider en producer Elisa Krijgsman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *