Eerst artiesten Boost Gospel Festival bekend!

1 juni, 2e pinksterdag is er weer Boost Gospel Festival  in Den Ham.

Naast Dwight Dissels komen dit jaar ook Chesron, Johan Jeras, mensenkinderen en Delise naar BOOST!

Chesron stond eerder al op BOOST met hiphop formatie de Rechtstaat. De positieve kijk van de in Amsterdam geboren Chesron Sminia borrelt over naar muziek in allerlei kleuren. Zijn nieuwe singles (mede geproduceerd door Reyer) bruisen met worship, pop, gospel, soul, rock en ballads.

Singer/songwriter Johan Jeras vertolkt op karakteristieke wijze het werk van de legendarische hymnschrijver Charles Wesley (1707-1788). Jeras zegt over zijn muziek: “Wanneer je luistert naar de songs kun je invloeden van folk, klassiek, hymns en indie singer/songwriter-stuff horen. Ik hoop oprecht dat je op mag gaan in de muziek en iets van de bezieling mag proeven waarmee het gemaakt is.”

Mensenkinderen zoekt de verwondering, de schoonheid van het alledaagse. Bas schrijft en speelt met zijn hoofd in de wolken en zijn voeten in de klei, eerlijke liedjes over eenzaamheid, zoeken naar eenvoud, verlangen naar vroeger.

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Dit voorjaar bracht Delise haar nieuwe cd uit. Tijdens het BOOST Gospel Festival laat ze je in een kleine setting kennis maken met de liedjes van haar nieuwe cd waarbij ze graag vertelt over de verhalen achter haar muziek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *