CHRISTELIJK PODIUM DAG 20 OKTOBER 2017

Hoi,

heb je het al gehoord?

Er is binnenkort een netwerk event, wat je niet mag missen!!

Dit event is speciaal georganiseerd voor christelijke artiesten, sprekers, technici en organisatoren, die een passie en verlangen hebben om full-time met hun God gegeven talenten bezig te kunnen zijn. Bovendien is het een unieke gelegenheid om jezelf onder de aandacht te brengen en mensen te ontmoeten, waarmee je samenwerkingen kunt aangaan of zelfs nieuw aanvragen en opdrachten door kunt krijgen.

Meer informatie over dit event vindt je op http://christelijkpodiumdag.nl

Het zal een avondvullend programma worden met een zeer amuserend en inspirerend optreden van cabaretier en artiest Rob Favier, een training How To Build Your Brand door Mara Michels. Vervolgens zal er ruimte zijn om vragen te stellen aan Rob en Mara, maar kun je ook terecht bij Jochebed Neuteboom voor vragen rondom artiesten en event management. Bert Duizer, die jarenlang als DJ heeft gewerkt, zal je kunnen helpen met jouw administratie, kan het leuker en makkelijker? En Paul Beemsterboer, die 3 jaar lang met zijn evenementen bureau tot de top 3 van Nederland behoorde, zal als jurist allerlei juridische vraagstukken voor je kunnen beantwoorden.

En dan sluiten we de avond af met een loting en een borrel! Het wordt echt een feest!

Je kunt namelijk een kortingsvoucher winnen van € 1000,-, van € 750,- of van € 500,- voor een studio opname van een CD of EP bij TCC Studio. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven!
Dus ga naar http://christelijkpodiumdag.nl en koop snel een ticket, want iedereen, die een ticket heeft gekocht doet mee met deze loting.

Er zijn 2 soorten tickets:

–       Een normale entree ticket

Hiermee krijg je toegang tot de ChristelijkPodium Dag op vrijdag 20 oktober

–       Een promotie stand ticket

Hiermee krijg je niet alleen toegang tot de ChristelijkPodium Dag, maar krijg je ook

een (grote of kleine) stand, waarmee je jezelf extra onder de aandacht kunt brengen

en kunt laten zien wie je bent en wat je doet. Dit zou zomaar tot hele leuke

samenwerkingen en/of nieuwe aanvragen en opdrachten kunnen leiden.

En als je nu een ticket koopt krijg je de volgende 2 cadeau’s van ons:

  1. Ons 4-delige videotraining genaamd het W.A.V.E Model, waarin we je leren hoe je een stabiele en constante golf van aanvragen, boekingen en opdrachten kunt creëren.
  2. 14 dagen GRATIS toegang tot een Premium Profiel op de nieuwe versie van christelijkpodium.nl. Op deze manier kun je nog even rustig rondkijken op de website, voordat je besluit een Premium Profiel af te nemen.

Dus ga naar http://christelijkpodium.nl en koop een ticket, nu er nog plek is, want voordat je het weet, is het 20 oktober!

Met vriendelijke groet,

Samuel Dijkstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *