Christie presenteert nieuw album ‘Onze Verhalen’ tijdens concert

Het album ‘Onze Verhalen’ van zangeres en songwriter Christie verscheen 1 december 2022. Voor dit album ontmoette de zangeres de afgelopen jaren diverse mensen en schreef ze een lied naar aanleiding van hun verhaal. Op zaterdag 21 januari presenteert Christie haar album in De Drommedaris in Enkhuizen.

‘In de eerste lockdown van 2020 kwam ik net als iedereen thuis te zitten.’ vertelt Christie. ‘De contacten die we hadden, werden steeds minder. Ik wilde oog blijven houden voor de mensen om me heen en op een andere manier leren kijken naar de ander. Verder dan een eerste indruk, verder dan de buitenkant. Een ander mens in de ogen te kijken en te beseffen dat ieder mens een verhaal heeft. Dit leverde heel uiteenlopende verhalen op. Dat dit ook terug te horen is op het album bleek ook uit de lovende recensies in o.a. Nieuweplaat.nl:
‘Ze heeft al die persoonlijke vertelsels van de mensen die ze in die tijd heeft geïnterviewd op een kleinkunst wijze omgezet naar fantastische liedjes. Elk met een eigen karakter.’ ‘Onze Verhalen is als een klein bundeltje met korte literaire, uit het leven gegrepen en herkenbare vertelsels over bijzondere mensen. Daaromheen zit een muzikaal zeer gevarieerde omslag. Honderd procent de moeite waard om eens te lezen en te luisteren. 

Christie is op zondag 8 januari a.s. te gast bij NPO Radio 5 om te vertellen over o.a. de totstandkoming van het album en de impact van de liedjes op haar zelf en de luisteraars. 

Tijdens het concert op 21 januari zullen ook de mensen die Christie heeft ontmoet aanwezig zijn. Christie vertelt: ‘Ik vind het echt een enorme meerwaarde hebben dat deze mensen er zelf ook zullen zijn en iets gaan delen van hun verhaal. Het publiek zal dan ook merken dat er een echt persoon achter deze liedjes zit. Daardoor komen de liedjes nog dichterbij.’

Het album ‘Onze Verhalen’  is te streamen op alle digitale platformen en is tevens fysiek verkrijgbaar via: Christiemusic.nl

Op zaterdag 21 januari om 20:00 uur geeft Christie met haar band een concert in De Drommedaris in Enkhuizen.
Kaarten verkrijgbaar via: Dedrom.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *