Daniel Marx kondigt zijn vierde album ‘In Uw Nabijheid’ aan

[België, 20 juni 2023] – Daniel Marx, een getalenteerde Belgische zanger en singer-songwriter die reeds jaren in Nederland woont, is verheugd de release van zijn vierde studio-album, getiteld ‘In Uw Nabijheid’, aan te kondigen.

‘In Uw Nabijheid’ is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Daniel Marx en zijn getalenteerde bandleden. Samen hebben ze 11 prachtige songs gecreëerd die op het album te vinden zijn. Deze samenwerking resulteerde in een unieke mix van verschillende muzikale stijlen, waarbij Daniel’s bijzonder stemgeluid en oprechte liefde voor God centraal staan.

Wat dit album echt uniek maakt, is dat in de studio niet enkel audio, maar tegelijk ook video is opgenomen. Van elk nummer zal een video op Youtube gepost worden, waardoor de muziek nog dichter bij de luisteraar gebracht wordt. Voor de aankondiging van dit album is een videoclip gemaakt

In de video biedt Daniel een voorproefje van de prachtige muziek en bijbehorende beelden die luisteraars kunnen verwachten.
Het album geeft de luisteraar een eerlijke inkijk in het leven van Daniël en zijn bandleden, waarbij niet altijd alles rozegeur en maneschijn is. Elk nummer is doordrenkt van Daniel’s diepgaande relatie met God en zijn streven om eerlijke verhalen te vertellen die
resoneren met het hart van zijn publiek. ‘In Uw Nabijheid’ is een verzameling van 11 liederen die zowel inspireren als troosten, en die een sfeer van aanbidding creëren waarin luisteraars zich kunnen onderdompelen.

‘In Uw Nabijheid’ zal binnenkort beschikbaar zijn op diverse streamingplatforms en fysieke CD-exemplaren van het album zullen te koop zijn via verschillende winkels en online retailers. Houd de officiële kanalen van Daniel Marx in de gaten voor meer informatie over de releasedatum en speciale evenementen in verband met het album.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *