Delise: EP release concert

Singer/songwriter Delise maakt Nederlandstalige popliedjes. Met haar band neemt ze je mee naar haar nieuwe EP, het vervolg van haar album ‘Bladzijde 1’. Tijdens de release van haar nieuwe cd kan je genieten van haar prachtige stem en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes. Nieuwe liedjes met een boodschap waarin iedereen zich herkent.

Dit evenement stond oorspronkelijk gepland op 28 maart, en is in verband met het corona-virus noodgedwongen verplaatst naar 25 september.

Tijdens deze EP presentatie zal Delise de nummers laten horen van haar nieuwe EP, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Daarnaast zal ze ook nummers van haar eerste album ‘Bladzijde 1’, covers en nog uit te brengen liedjes laten horen. Laat je naast de muzikale veelzijdigheid van Delise verrassen door een spetterend gastoptreden van de bekende Nederlandse zanger, schrijver en producer Ralph van Manen. Geniet mee tijdens deze release van een avond vol muzikale verrassingen!

Winterbarbecue
Zin in een écht compleet avondje uit? Combineer dan je ticket met een gezellige winterbarbecue op het terras van De Theaterbakkerheij! Voor een aantrekkelijke prijs kun je genieten van een smakelijk diner en kan je vervolgens aanschuiven bij de EP release.

Over Delise
Al op jonge leeftijd was Delise veel met muziek bezig. Desondanks besloot ze Rechten te studeren. Na enkele jaren zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise in 2016 terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen!

In 2018 bracht ze haar debuutalbum ‘Bladzijde 1’ uit, waarbij ze heeft samengewerkt met o.a. Henk Pool, Matthijn Buwalda en MaddoC (Damascus). Dit album kreeg aandacht via verschillende dagbladen en Delise mocht haar muziek en verhaal laten horen bij veel radio stations, evenementen en programma’s als Hour of Power. ‘Bladzijde 1’ werd genomineerd voor verschillende onderdelen bij de Zilveren Duif Awards 2019. In het najaar van 2019 verzorgde Delise het voorprogramma bij de ‘Niet van deze wereld-tour’ van Damascus.

Gouda, Theaterbakkerheij, vrijdag 25 september 2020, 20:00 – 22:00 uur

Tickets via TrueTickets

http://delisemusic.nl/beeldbank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *