Stephanie van der Horst nieuwe directeur Family7

APELDOORN – De christelijke televisiezender Family7 heeft een nieuwe directeur. Per 1 september 2022 neemt Stephanie van der Horst (1984) het symbolische stokje over van vertrekkend directeur Ans van de Vegte.

Ook met Stephanie aan het roer blijft Family7 zich in zetten voor mooie opbouwende programma’s die mensen vertellen over de liefde van God. “Wij geloven dat Nederland de herstellende liefde van Jezus nodig heeft. Juist in een tijd als deze,” vertelt Stephanie. “Mijn verlangen is dat Family7 door middel van mooie programma’s nog heel veel harten mag bereiken met de liefde van de Here Jezus. Dat deze programma’s zegenend mogen zijn voor mensen die de Heer nog niet kennen en opbouwend, verdiepend en versterkend zijn voor degene die willen groeien in hun geloof.”

Vertrekkend directeur Ans van de Vegte is blij met haar opvolger. “In de afgelopen jaren heeft Stephanie het vertrouwen van MT en medewerkers gewonnen. Zij heeft zich ontplooit als een vrouw met helder inzicht en leiderschap kwaliteiten. Ze is dienstbaar en gaat moeilijkheden niet uit de weg.”

Stephanie van der Horst is de dochter van Family7-oprichter Dolf van de Vegte, die na een kort ziekbed in februari 2019 overleed. De afgelopen jaren zat Stephanie al het MT voor, dat de dagelijkse leiding van Family7 in handen heeft. Daar komt vanaf 1 september dus de directeursfunctie bij. Daarnaast is Stephanie ook presentator van het actualiteitenprogramma Uitgelicht! en van het nieuwe bijbelstudieprogramma De Sterren Vertellen met Willem Glashouwer, wat komend seizoen op Family7 te zien is.

Over Family7

Family7 is de christelijke televisiezender en te ontvangen in ca 4,5 miljoen huishoudens via Family7.nl en o.a. de volgende kabel- en glasvezelproviders:

  •      Ziggo: Digitaal Basispakket, Kanaal 230
  •      KPN: Digitaal Pluspakket, Kanaal 78
  •      Solcon: Digitaal basispakket, Kanaal 300
  •      Caiway: Digitaal basispakket, Kanaal 49

Voor alle aanbieders en ons uitzendgebied, kijk op: https://www.family7.nl/service/op-tv

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *