Gerald Troost presenteert persoonlijk nieuw album ‘Witte Vlag’  

GTR-witte vlag_cover_DEFOvergave. Loslaten en vertrouwen. Het zijn processen die niet makkelijk zijn. Al helemaal niet in onze onzekere wereld. Je eigen agenda leren loslaten en op God vertrouwen was ook voor zanger Gerald Troost niet eenvoudig, maar het leverde wel de inspiratie op voor de nieuwe cd ‘WITTE VLAG’, dat een paar primeurs voor de liedschrijver uit Veenendaal kent.  

 

‘WITTE VLAG’ is een eerlijk en persoonlijk album voor Gerald Troost. De nieuwe liedjes beschrijven zijn zoektocht naar liefde, waardering en warmte en het vinden ervan in een relatie met God. Gerald schreef er karakteristieke luisterliedjes over. Een hoogtepunt op het album is ‘AL DIE TIJD NAAR U VERLANGD’, een lied dat het verlangen naar innerlijke vrijheid bezingt en mede dankzij de bijdrage van cellist Luca Genta opvalt. Ook het vakkundige gitaarwerk van Jan Peter Beyersbergen drukt een stempel, zoals op het uitbundige openingsnummer ‘HEMELHOOG’.

 

Het thema van ‘WITTE VLAG’ is niet alleen persoonlijk en herkenbaar voor veel mensen: het vertaalt zich ook in een primeur voor Gerald Troost. Voor het eerst bestaat ongeveer de helft van een nieuw album uit aanbiddingsnummers, die geschikt zijn om in groepen en gemeentes te zingen. “‘Overgave’ heeft veel te maken met aanbidding” aldus Gerald. “Als je het roer loslaat en aan God geeft, wil je Hem ook eren met je leven.” Voor deze nieuwe liedjes is ook bladmuziek beschikbaar gemaakt via de website www.geraldtroost.nl.

‘WITTE VLAG’ wordt in de Benelux gedistribueerd door Ecovata.

 

Cat. nr: EGP324

barcode: 9789491839757

Adv. prijs: €14.90

 


Gerald TroostOver Gerald Troost

Gerald Troost is een veelzijdig artiest, die de afgelopen jaren meer dan 100 nummers schreef en honderden concerten gaf. Hij trad onder andere op tijdens de EO-jongerendag en het Flevo Festival en was te horen op Yorin, Radio 2 en Radio 3 en nog vele andere omroepen en evenementen.

Na het succes van zijn eerste cd ‘Met andere ogen’ in 2000 bleek Gerald geen ééndagsvlieg en volgden er verschillende cd’s en boeken. Naast artiest is Gerald actief als DISC-trainer en betrokken bij verschillende hulporganisaties, zoals Dorcas en De Hoop en geeft hij door heel het land en in verschillende settings spreekbeurten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *