Gerald Troost start tweede editie coachingtraject “Haal het beste uit de tijd van je leven”

RENSWOUDE – Gebruik je talenten, ga doen waar je voor gemaakt bent, vind jouw persoonlijke missie in het leven: uitspraken die we vast allemaal wel eens gehoord hebben, maar vaak te makkelijk worden uitgesproken. Hoe weet je nu zeker waar je voor gemaakt bent, hoe je je talenten gebruikt? Gerald Troost (44) snapt deze vragen en wil je bij de hand meenemen in deze zoektocht. “Mensen staat op een kruispunt en zoeken naar de juiste handvatten om goede keuzes te maken. Met een team van coaches geven we je deze handvaten en helpen we te investeren in jouw persoonlijke groei.”

Gerald Troost is zanger, componist en schrijver, maar wilt bovenal inspireren. “Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen.” In oktober start hij met de tweede editie van coachingtraject Tijd van je Leven. “Ik merkte in mijn omgeving dat veel mensen gevoelsmatig op een kruispunt staan in hun leven. De invulling van de week is een standaard geworden, maar word je er gelukkig van? Haal je alles uit het leven en doe je daadwerkelijk waar je voor gemaakt bent? Door drukte wordt er niet vaak stilgestaan bij deze vragen, maar is het niet een hele belangrijke vraag? Het gaat immers om de tijd van je leven.”
Doeltreffend
De cursus blijkt door zijn unieke opzet veelbelovend. “Ik wil mensen helpen om meer zicht te krijgen op hun unieke identiteit, persoonlijke missie, gaven en talenten”, aldus Troost. “Tijd van je Leven is kleinschalig opgezet, zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Het concept is ontwikkeld vanuit een christelijke levensvisie. “We combineren inzichten vanuit de psychologie, management en de Bijbel om tot een breed en doeltreffend aanbod te komen. Denk aan zaken als omgaan met teleurstellingen, structuur brengen in je werkweek en het opbouwen van een goed netwerk”, vertelt Troost.
Christelijke basis
Samen met een team van coaches weet Gerald begeleiding te bieden naar antwoorden op deze vragen. “Deze trainers en sprekers delen allen het christelijk geloof en vormen daardoor eenzelfde basis. Het zijn mannen en vrouwen met levenservaring. Ze weten zowel op persoonlijk als zakelijk gebied een unieke bijdrage te leveren.” In de Tijd van je Leven neemt het team je mee in een persoonlijke zoektocht en de invullen van jouw tijd. Deze cursus bestaat uit vier zaterdagen (oktober t/m december) en wordt gehouden bij landgoed Klein Abbelaar te Renswoude. Naast verschillende professionele trainers en sprekers is er ruimte voor muziek, een lunch, leuke nieuwe mensen ontmoeten en outdoor momenten.
“Wij willen je helpen het beste te halen uit de tijd van je leven”, aldus Troost, “zowel op gebied van je unieke identiteit als het loslaten van de ballast uit je verleden. Samen willen we kracht ontwikkelen om een nieuwe sprong te wagen in jouw leven. We zien je graag in oktober!”
Bekijk www.geraldtroost.nl voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *