Het is volbracht! Het paasverhaal gebracht door Ruben Koman en Gerald Troost

Op stille zaterdag, 19 April zal in de Ontmoetingskerk aan de Ketting 20 te Dronten het paasverhaal worden verteld door Ruben Koman. Dit wordt omlijst met live muziek van Gerald Troost.

Polderpraise brengt in het paasweekeind een avond uit met als titel, HET IS VOLBRACHT

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.polderpraise.nl voor slechts €7,50. Aan de kassa kosten de kaarten €10,-

 

Gerald Troost

Gerald Troost is een veelzijdig en gewaardeerd artiest uit Veenendaal. In de afgelopen jaren schreef Gerald meer dan 100 nummers en gaf honderden concerten, workshops en trainingen die een breed publiek wisten te boeien. Verder is Gerald betrokken bij verschillende hulporganisaties als De Hoop en Operatie Mobilisatie

Ruben Koman

Tijdens zijn jeugd verzamelde Koman uit de volksmond legenden, sagen, sprookjes en overige vertellingen van Dordrecht (waarvoor hij werd benoemd tot Ambassadeur van Dordrecht) en de gemeente Dalfsen. Naar aanleiding van deze populaire lokale bundels werd Koman aangesteld als projectleider DOC Volksverhaal bij het Meertens Instituut in Amsterdam.

Ruben Koman was redacteur vanaf het eerste uur van het blad Vertel Eens, het eerste populair geschreven blad over volksverhalen in Nederland en Vlaanderen.

 

Polderpraise

PolderPraise is een organisatie die mensen bijeen wil brengen door gospelconcerten te organiseren.

Neem contact op met:

Gert Vinke

Lucernehof 94

8256CN Biddinghuizen

0612362657

info@ip-records.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *