GOSPEL FOR EVERYONE: GOSPEL PARTY & SOUL – ALL STAR EDITION

Vraag iemand om gospel als stijl te beschrijven en je krijgt verschillende reacties. Geen wonder eigenlijk, want gospel heeft alles in zich om samen te kunnen smelten met andere stijlen. Het is een stijl voor iedereen. Op 19 januari 2020 kun je dit zelf ontdekken bij Gospel For Everyone: Gospel Party & Soul All-star -edtion. Een grootse gospel party in de Stadsgehoorzaal in Kampen laat je genieten van en meeswingen met een groot (lokaal) koor en gastzangers waaronder Rocq-E Harrell van Big Black & Beautiful en Dwight Dissels. Tel er een groep tieners, solisten, dansers en een swingende live band bij op en je hebt een avond die zich met niets laat vergelijken. Het programma staat onder leiding van gospelzanger Elvis E en Talita Angwarmasse als creatief vormgever en coach.

Het is de vijfde keer dat Gospel For Everyone wordt georganiseerd en het publiek is steevast enthousiast. Ditmaal heeft het spektakel als thema ‘Gospel Party & Soul’ en vindt het plaats in de Stadsgehoorzaal in Kampen op 19 januari 2020. En ‘spektakel’ is niets teveel gezegd. Iedere editie verrast door de veelzijdigheid van gospel te laten horen. Het is muziek voor iedereen: jong en oud, ongeacht je achtergrond. Zo ziet organisator Elvis E het graag. “Mensen gaan door ‘Gospel For Everyone’ anders naar gospel kijken. Ze hebben het nog nooit gehoord zoals het op deze avond gebracht wordt. Dit jaar stoppen we veel herkenbare soulmelodieën in een gospeljasje. Gospel geeft je als stijl zoveel vrijheid! Dan wil ik dat maximaal benutten.” Wat heet: voor deze editie is een flinke lijst aan gasten en groepen op het podium te zien en horen.

Dit jaar hoor je vooral soul invloeden in het programma. Het grote koor op de avond (35 man sterk) is een al even veelzijdige mix als de gospel die gezongen wordt. Niet alleen de stijl gospel is voor iedereen: ook in het optreden geeft ‘Gospel For Everyone’ mensen een kans om met ‘all stars’ mee te zingen. Gedurende het afgelopen jaar zijn deze zangers en zangeressen begeleid om tijdens de avond mee te zingen met professionals. Het resultaat is een aanstekelijk enthousiasme, een feest op het podium – en in de zaal. “We willen ‘Gospel For Everyone’ een programma laten zien waarin verborgen talenten boven kunnen komen drijven” zegt Elvis E. “En waar kan dat beter dan op een podium als dit? Op de avond kan genoten worden van de professionals, maar gaat ook de ster in gastzangers schijnen.”

Onder deze professionals bevinden zich Rocq-E Harrell, die meezong met Diana Ross en Stevie Wonder. Dwight Dissels is inmiddels breed bekend door zijn deelname aan ‘The Voice of Holland’ en ‘De Passion’. Talita Angwarmasse begon haar indrukwekkende muzikale loopbaan bij de Soundmixshow en werkte sindsdien mee aan verschillende musicals waaronder ‘Fame’, ‘The Bodyguard’ en ‘Footloose’.

Het thema van ‘Gospel For Everyone’, ‘Gospel Party & Soul’, vat het eigenlijk al samen: dit wordt een avond vol veelzijdigheid, genieten van meeslepende gospel met soulinvloeden, verrassende arrangementen en een al even verrassende artiestenmix op het podium. Een muziekfeest wat je niet mag missen!

Kaarten voor ‘Gospel For Everyone’ zijn verkrijgbaar via

https://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/gospel-for-everyone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *