Gospel for Everyone komend weekend in Kampen

Wat betekent gospel nu écht? Tijdens de 6e editie van de show Gospel For Everyone (GFE) komen we er samen achter. Elvis E brengt jou op 22 en 23 oktober in de Stadsgehoorzaal in Kampen namelijk naar de roots van gospel. Dit doet hij met een groot projectkoor van 50 vocals, 11 solisten, 5 bandleden, 4 special guests en 2 dansers. Met swingende liederen en ook rustige traditionele gospelballads staan we stil bij de essentie van gospelmuziek. Het belooft een groot (gospel)feest te worden.

Artiest en producer Elvis E is de bedenker van GFE. Deze muzikale alleskunner is ook de stille kracht achter de muziek van het tv-programma Amazing Grace van de EO. Voor de zesde editie van GFE bedacht hij een sterk programma met verrassende elementen. Herkenbare liedjes zijn in een nieuw (Elvis-)jasje gestoken.

Fan van gospelmuziek? Zin in een te gekke avond of middag? Kom dan zeker naar één van onze shows. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Stadsgehoorzaal in Kampen.

Meer info & tickets

 

Gospel for Everyone is een initiatief van zanger, producer, musical director Elvis E (voluit Ediagbonya). Elvis komt uit Nigeria en is naar Nederland gekomen als zendeling met een specifieke missie om muzikaal bij te dragen in Nederlandse kerken. Swingende toegankelijke muziek, maar met een duidelijke boodschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *