Graceland Festival 2020 thema en eerste artiesten bekend!

Van 13 tot en met 16 augustus 2020 zal de zesde editie van Graceland Festival plaatsvinden op de Paasheuvel in Vierhouten.
Rijzende sterren en oude bekenden, jonge honden en gevestigde namen; je ziet ze allemaal terug in het programma van Graceland Festival 2020.

Op Graceland Festival 2020 zoeken en oefenen we de verbinding tussen hoofd en hart, lijf en brein, tussen het hoge ideaal en de rauwe werkelijkheid. En omdat we haar zo lang zijn vergeten, staat het lichaam centraal. Niet als een afgetraind sportschool ideaal, maar als ons Godgegeven thuis. Met al haar pijnlijke en plezierige eigenschappen; haar beperkingen, seksualiteit, zintuigen en ongemak. Hier beginnen we met het herontdekken van de grotere samenhang. Want ontdekken hoe we leven in verbinding met ons lichaam, is ook ontdekken hoe we leven in verbinding met elkaar en het grotere geheel van de hele planeet.

HELEMAAL is dan ook het thema van Graceland Festival 2020!

De eerste namen van de line-up van Graceland Festival 2020 zijn bekend!

Wildwood Kin is een Britse driekoppige band bestaande uit zussen en nicht Beth, Emillie en Meghann. Zingen in harmonie is hun vriendelijke vorm van rebellie in tijden van keuzestress en chaos. Een schitterend rijzende ster aan de horizon van de folkmuziek.

Terug op Graceland Festival zijn David Åhlén (SWE) en Graceland Festival 2019 hits Flight Brigade (UK) en Lotte Pen. Allemaal met nieuw werk en prachtige innovatieve manieren om ons mee te nemen in hun muzikale wereld.

Nieuwe gezichten en nieuwe geluiden komen in de vorm van sociaal en klimaatactivist Ruth Valerio (UK), die zelf de heilzaamheid ervaart van het belichamen van het begrip duurzaamheid. Spreker en coach Huub ter Haar zal de bezoeker meenemen in de lijfkracht die je kunt ontdekken als je leert leven in contact met je lijf. Helen Catsburg zal de bezoeker uitdagen om vooral niet te vervallen in tegenstellingen tussen lichaam en geest. En hoe belichaam je de liefde? Benedictijner monnik Thomas Quartier schreef er een boek over en komt erover spreken en zingen. Theoloog Mark Hage zal ons inspireren om improvisatie als leefstijl te omarmen. Jezus was er kampioen in, zegt hij.

Er is verstilling, er zijn verhalen in de oprechte, breekbare teksten van Mevrouw Tamara. BARTH. maakt muziek die je tot jezelf en tot rust doet komen in een wereld die altijd aanstaat. En er zit swing in de hallelujah’s van Jonny & The Jazzuits. En meer is onderweg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *