Eerste namen Graceland festival!

Om jullie honger voor het komende festival aan te wakkeren, hebben we de eerste namen om alvast op te kauwen. Hier is een voorproefje van het nationale talent, de ervaren sprekers, de verrassende kleinkunst en de internationale muzikale kwaliteit op Graceland Festival 2016.

 

TWELVE24
Deze driekoppige band met roots uit drie verschillende continenten komt naar Graceland voor hun debuut in Nederland. Ryan, Josh en Christina hechten veel waarde aan een duidelijke boodschap in hun teksten. Hun muziek is een combinatie van feel-good Pop, EDM en rap.

Shirma Rouse
Ze is wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze, maar is absoluut een van de potentiële hoogtepunten van Graceland 2016. Deze prachtige vrouw brengt een krachtige mix van jazz, gospel en soul.

De Droominee
Rik Zutphen (alias Skinfilt8r/the ARTbishop/De Droominee) is een spoken word artiest die zoekt naar en wroet naar flarden hemel in het aardse. Op Graceland neemt hij een aantal verschillende rollen aan. Verwacht diverse programmaonderdelen met thema’s als “zalig zij die het verkloten” en “church of fuck-ups” en dromerige, haast meditatieve kleinkunst.

Corjan Matsinger
God en popmuziek, wat hebben zij met elkaar te maken? Op Graceland neemt Corjan je mee in dit vraagstuk in die verschillende programmaonderdelen. Heilige Herrie: God in de popmuziek, Larry Norman: De Godfather van de gospel en De Heilige Herrie Quiz.

De Rechtstaat
Het enthousiaste duo dat zichzelf De Rechstaat noemt, is één van de opkomende en veelbelovende acts binnen de Christelijke Nederlandse muziekscene. Met een combinatie van vlotte elektronische beats, kekke outfits en woorden vol leven, weten ze van hun show altijd een geweldige belevenis van te maken. De mannen maken EDM/hiphop met een duidelijke boodschap.

Reinier Sonneveld
Schrijven en spreken is waar hij mee bekend werd. Bekende boeken zijn ‘Jutten’, ‘De kern’, ‘Het goede leven’ en ‘De stilte van God’. Ook werkte hij aan diverse spraakmakende projecten, zoals 7keer7, de Goot 500, de Denkstof en Jouw Spiritualiteit. Op Graceland komt hij een aantal boeken toelichten en kun je met hem in gesprek.

Marcel Zimmer
Speciaal voor kinderen! Hij zal een dynamisch, humoristisch, vrolijk en feestelijk concert verzorgen voor iedereen vanaf vier jaar en voor iedereen die zich kind voelt. Er zal veel worden gezongen en bewogen, afgewisseld met goocheltrucs, sketches en poppenspel.

Wil je meer lezen over deze toffe acts? Ga dan naar de pagina gracelandfestival.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *