De band ‘Hemelhoog’ stopt.

7 jaar Hemelhoog, einde Hemelhoog
Na 7 jaar hebben Matthijs, Lucas, Ruben, Helmert en Jesse van de nederlandstalige aanbiddingsband ‘Hemelhoog‘ besloten als band te stoppen. ‘We hebben een prachtige tijd beleefd, een album opgenomen waar we apetrots op zijn, optredens gedaan waarin we samen met het publiek voor God de longen uit het lijf hebben gezongen en gespeeld. Dát was precies wat we wilden.’

En nu?
Inmiddels is het vijftal klaar voor nieuwe dingen. Matthijs en zijn vrouw zijn in verwachting en maken zich hard voor Stichting Barnabas, Lucas en zijn vrouw hebben inmiddels vier kinderen, zet zijn schouders onder ontwerpbureau ‘Pankra’ en de lokale kerk, Ruben gaat samen met zijn vrouw met MercyShips op pad om hun skills als IC verpleegkundigen in te zetten voor de allerarmsten, Helmert heeft zich op het muzikale werk in zijn gemeente gestort en Jesse timmert solo hard aan de weg onder de naam ‘Jesse Woodson’.

Rouwen
Via Hemelhoog TV kan je nog even terugkijken naar de avonturen die ze afgelopen jaren hebben beleefd. Het album ‘Geheel voor Hem’ is in een plastic doosje te koop via de winkel en digitaal via Bandcamp en iTunes.
Mocht je willen reageren, laat een berichtje achter op Facebook. —

Onze dank gaat uit naar iedereen die ons deze jaren geholpen heeft!
Matthijs, Lucas, Ruben, Helmert & Jesse

bron: www.hemelhoog.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *