HILLSONG UNITED NAAR NEDERLAND IN 2023

Ze staan al jaren op menig verlanglijstje om een aanbiddingsavond te laten leiden in ons land: Hillsong United. De groep was 15 jaar geleden te gast bij een evenement en in 2010 op de EO Jongerendag. Sindsdien werd de groep een fenomeen en moest het Hollandse publiek geduld hebben. Veel geduld. Daar komt op 1 juni 2023 een einde aan als de groep, bekend van onder andere ‘Oceans’, naar de RTM Stage in Ahoy Rotterdam komt voor een avond vol inspirerende, grensverleggende aanbiddingsmuziek.

Hillsong United (ook wel simpelweg United genoemd) is al jaren een begrip. De groep heeft de lat dan ook hoog gelegd in haar genre. De muziek spreekt tot de verbeelding en zou niet misstaan in een wereldwijde hitlijst. Terwijl het toch echt om aanbidding gaat. Aanbidding die al toonaangevend is geweest sinds de vroege jaren van de band. Wat ooit begon als een heuse jongerenband groeide met liederen als ‘The Stand’, ‘From The Inside Out’ en ‘Hosanna’ uit tot een collectief wat risico durft te nemen in aanbiddingsmuziek. Het resultaat klinkt fraai en kunstzinnig en wordt massaal beluisterd (en meegezongen) door een net zo veelkleurig publiek als de muziek zelf. ‘Oceans’, ‘So Will I (100 Billion X)’, ‘Another In The Fire’… ze zijn in landen over de hele wereld bekend. Met onder andere vaste krachten Joel Houston, Taya Smith en Jonathon Douglass staat de muziek van United als een huis, krachtig genoeg om stadions te roeren. De RTM Stage gaat een bijzondere avond tegemoet!

Het concert in Rotterdam op 1 juni 2023 is het eerste volledige aanbiddingsconcert van de groep op Hollandse bodem zonder dat ze deel uitmaakt van een groter evenement. Dit jaar verscheen het nieuwe album ‘Are We There Yet?’ en United zal natuurlijk nieuw materiaal laten horen, maar wie ‘Oceans’, ‘So Will I’ en zoveel andere onvergetelijke liederen uit volle borst live wil meezingen, moet op 1 juni in Rotterdam zijn. Het belooft storm te lopen op kaartjes. Mis het daarom niet!

TICKETS BESTEL JE VIA EVENTS FOR CHRIST

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *