Hillsong Worship met ‘Open Heaven / River Wild’ tour naar Amsterdam

Als je de meest succesvolle muziekgezelschappen ter wereld op een rij zet, staat er een Australisch kerkgenootschap tussen. Leden van het Hillsong Worship team stonden aan de basis van wereldwijd gezongen anthems als  ‘Shout To The Lord’, ‘Mighty To Save’, ‘Cornerstone’ en recent ‘Oceans (Where Feet May Fail)’. Nederland mag zich nu opmaken voor een avond waarin deze songs, maar ook het gloednieuwe materiaal van het in oktober te verschijnen album ‘Open Heaven / River Wild’ live uit volle borst meegezongen kunnen worden. Het Hillsong Worship team komt op 27 januari 2016 naar de Heineken Music Hall in Amsterdam voor een uniek concert!

Hillsong Worship mag dan ooit begonnen zijn als het aanbiddingsteam van de Hillsong kerk in Australië; inmiddels is het uitgegroeid tot een waar fenomeen. De muziek wordt over de hele wereld in tientallen talen gezongen in kerken en kan zich meten met dat wat de beste stadionbands laten horen. Songs als ‘Oceans (Where Feet May Fail)’ behoren wereldwijd zelfs tot de meest gezongen hits van de afgelopen jaren. Hillsong heeft een reputatie waarin overtuiging, kwaliteit en passie sleutelwoorden zijn.

Het is dan ook goed nieuws dat het team gekozen heeft voor een van de beste podia in Nederland, de Heineken Music Hall, voor een avondvullend aanbiddingsconcert. De avond staat in het teken van het dan inmiddels verschenen nieuwe album van Hillsong Worship: ‘Open Heaven / River Wild’: een dozijn nieuwe songs die ongetwijfeld hun weg weer gaan vinden in Nederland. De cd wordt in Nederland op 16 oktober uitgebracht in zowel een gewone versie als een deluxe editie met bonus dvd en vier extra songs. Uniek is ditmaal dat het publiek gelijk al de nieuwe nummers met de Hillsong band zelf live kan zingen. Het is inmiddels alweer een aantal jaren geleden dat het team uit Hillsong Australië ons land bezocht. Dat gaat helemaal goed gemaakt worden op 27 januari in Amsterdam, waar natuurlijk ook de bekendste nummers van het gezelschap niet zullen ontbreken!
Er zijn drie categorieën kaarten verkrijgbaar voor het concert op 27 januari in de Heineken Music Hall:

Kaarten voor staanplaatsen (categorie 1) kosten € 28 in de voorverkoop en € 30,50 vanaf 31 oktober.

Kaarten voor tribuneplaatsen (categorie 2) kosten €30 in de voorverkoop en € 32,50 vanaf 31 oktober.

Kaarten voor het balkon (categorie 3) kosten € 32 in de voorverkoop en € 34,50 vanaf 31 oktober.

Voor kaarten die aan de zaal gekocht worden, geldt een extra prijsverhoging van € 2,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.events4christ.nl of 0297-237171.

Let op: Events4Christ is het enige officiële verkooppunt voor het concert van Hillsong Worship. Alleen hier bent u bij aankoop gegarandeerd van kaarten en de laagste prijs. Events4Christ raadt het kopen van kaarten via zogenaamde ‘ticketbureau’s’, die tickets doorverkopen voor scherp hogere prijzen en zonder garanties, sterk af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *