Hoogtediepte wenst iedereen ‘Het Beste’ met zomerse single en videoclip

© Scheurwater Fotografie

Vandaag kwam de tweede single van Hoogtediepte uit. ‘Het Beste’ is vanaf nu op alle streamingdiensten te vinden en de videoclip gaat om 21.00 uur in première.

Tijdens het backpacken door Azië had liedschrijver Co Peters alleen ruimte om een ukulele mee te nemen. Op een zonnig strand schreef hij, geïnspireerd door de mooie omgeving, dit lied over de Schepper die bergen kan verzetten, maar ook helpt om bergen te beklimmen.


De videoclip werd opgenomen op het Filipijnse eiland Siargao, waar Co tussen de palmbomen zingt over God die het beste met ons voor heeft. ‘Nu de meeste mensen hun vakantie noodgedwongen in Nederland doorbrengen, kan iedereen met door deze video toch een beetje meegenieten van de prachtige natuur,’ hoopt de singer-songwriter.

Gratis kaartje versturen om iemand ‘het beste’ te wensen
Via de website hoogtediepte.com is er ook de mogelijkheid om iemand gratis een handgeschreven wenskaartje te sturen. Op die manier kun je iemand letterlijk ‘het beste’ wensen.

Hoogtediepte is een project van singer-songwriter Co Peters uit Nijmegen. In september komt zijn debuutalbum uit met negen Nederlandstalige liederen, waaronder ook de single ‘Nieuw Elke Morgen’ die vorige maand verscheen.

Meer informatie op www.hoogtediepte.com en op Instagram (instagram.com/hoogtediepte) of Facebook (facebook.com/hoogtediepte).

Luister het nummer via Spotify.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *