InSalvation komt met eerste Nederlandstalige album

Afgelopen week presenteerde de band InSalvation hun EP ‘Verwacht’. Op dit eerste volledig Nederlands album staan Nederlandstalige versies van liederen die eerder al op ‘Exodus’ en ‘Neon’ stonden.

Door de liederen in het Nederlandse zingen komen ze dichterbij en raken het hart zonder vertaalslag, schrijft de band in het persbericht. “Het zijn songs voor de tijd van nu; liedjes over verwachting en hoop op een heersende God, een liefhebbende Vader en een krachtige Redder.” Op de EP staan zeven tracks, waaronder dus de  single ‘Uw liefde is mijn houvast’ (een vertaling van ‘Holding Onto Your Love’),  ‘Wonderlijke Kracht’ (vertaling van ‘Power In The Blood’) en een live uitvoering van ‘Vul dit huis met Uw glorie’.

Volgens de band verlagen de Nederlandstalige liederen drempels en zijn ze een krachtig statement voor de tijd waarin we leven. “Zekerheden verdwijnen in deze tijd van lockdowns, avondklok en ‘anderhalve meter maatschappij’,” aldus Jafeth Bekx, frontman van InSalvation . “Wat blijft er dan nog over? Wij beseffen dat Gods liefde dan houvast geeft. Op Hem mag onze verwachting zijn als steeds meer lijkt weg te vallen.”

grootnieuwsradio.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *