CD presentatie – Janine Beens

Samen met drummer en producer Wilkin de Vlieger, pianist Jan Willem van Delft, bassist Dave Breidenbach, gitarist Ed Verhoeff en zangeres Nelianne Boersma speelt gospelzangeres Janine dinsdag de 9e oktober in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Deze avond zal haar nieuwe gospelalbum worden gepresenteerd.

Tijdens het Vecht Gospel Festival dit voorjaar werd Janine Beens als beste gospelband beoordeeld, zij ontving de award voor 2012.  Janine Beens en gitarist Jerry Hoekman uit Genemuiden maakten twee jaar geleden een EP. Samen gingen ze in die zomer op pad om tuinconcerten te geven! Velen genoten op een warme zomeravond van een zacht briesje, gezelligheid én nieuwe muziek van Janine en Jerry: breekbare gospelpop met een vleugje jazz.

Janine heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan haar eerste album, opgenomen in de Groovity studio in Amersfoort. Met Jan Willem van Delft en Wilkin de Vlieger werkte zij aan tien nummers die dan weer swingend, dan weer ingetogen zijn, allen in een pop en jazzy stijl. Platenmaatschappij Ecovata zal het album begin oktober uitbrengen.

Voor luisterfragmenten van het komende album en nieuwtjes over de cd-presentatie: kijk op www.facebook.com/janine.beens

Het belooft een gezellige, muzikale avond te worden. Een ieder is van harte uitgenodigd.
Kaarten, á 5 euro, kunnen worden besteld via info@janinebeens.nl
Aanvang: 20.00 uur Adres: Burgwal 84, Kampen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *