Jason Upton & Band komen naar Nederland voor een nieuwe tour ‘MUSIC & STORIES’

Flyer-A5-JasonUpton-3Jason Upton
Jason is een bijzondere aanbiddingsleider. Wanneer hij aanbidt of vertelt over aanbidding wordt het al snel duidelijk dat aanbidding meer is dan het zingen van liederen of een activiteit die plaatsvindt in een samenkomst. Keer op keer weet Jason te inspireren met zijn bediening, inhoud en muziek. Hij prikkelt jong en oud met zijn diepgaande boodschap en improvisatievermogen.

Soul Survivor
Deze manier van aanbidden  sluit dicht aan bij het hart van Soul Survivor. Het is niet de eerste keer dat Jason en Soul Survivor samen een event organiseren in Nederland. In de afgelopen jaren heeft Soul Survivor een goede band opgebouwd met Jason en al een aantal succesvolle tours met hem beleefd. Centraal tijdens deze avonden staat Samen Jezus Ontmoeten. We willen iedereen uitdagen dit niet alleen te doen als we bij elkaar komen maar ook in de alledaagse gang van zaken, in de kleine dingen, in onze vaste taken.

You’re a word from heaven
Op 8, 9, 10 en 12 februari organiseert Soul Survivor weer een viertal worship avonden met Jason op verschillende plekken in het land. Het thema van deze van deze Music & Stories tour, ‘You’re a word from heaven’, is een zin uit het lied ‘Sons and Daughters’ van Jason en het doet ons beseffen dat we niet zomaar wezens op deze aarde zijn, maar elk van ons is een boodschap gezonden vanuit de hemel. God heeft een unieke betekenis aan onze levens gegeven, dit mogen we dagelijks beseffen, waar we ook mee bezig zijn.  Ontdek wie jij bent en leef dat uit!

Data, plaatsen en prijzen
Vrijdagavond 8 februari               AMERSFOORT (Rafaël Evangelisch Centrum, Kosmonaut 2).
Zaterdagavond 9 februari           ARNHEM (Oase Arnhem, Bethaniënstraat 1-3).
Zondagavond 10 februari            ROTTERDAM     (Evangelisch Centrum Europoort, Nieuwe binnenweg 324-326)
Dinsdagavond 12 februari          AMSTERDAM (Dominion Centre, Ellermanstraat 30)

De avonden beginnen om 19:30 uur en tickets zijn te bestellen via

Tot 25 januari €15,- per ticket*, dus reserveer snel!
Tickets besteld na 25 januari en tickets aan de deur €20,- per ticket*.
* Excl. reserveringskosten.

Voor meer informatie en opgave, kijk op www.soulsurvivor.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *