Concertregistratie – ‘U weet het toch’ van Kinga Bán terugkijken

In de concertregistratie U weet het toch bezingt Kinga Bán het leven van Petrus. Hij was een van de eerste discipelen, hij had een diepe vriendschap met Jezus. Maar hij was ook degene die Jezus verraadde. Welke emoties moet Petrus hebben ervaren? En hoe bijzonder is het, dat Jezus na dit verraad Petrus niet laat vallen, maar de relatie wil herstellen?

U weet het toch is een concert met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als “Wat hou ik van uw huis”, “Vandaag” en “Ik zal er zijn”, die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Kinga Bán
Kinga (1981) zingt al vanaf haar 12e jaar. Dat begon in de kerk en op school. Ze studeerde aan het conservatorium in Utrecht waar ze in 2005 cum laude afstudeerde. Ook was dat het jaar de ze trouwde met haar man Reinder. Ze hebben samen drie kinderen: dochters Ike en Liva en zoon Kene.

Een lange tijd gaf Kinga zangles en daarnaast werkte ze jaren mee aan tal van muzikale projecten. Ze zong onder meer in Gospel Boulevard (2001-2004). Ook deed ze mee aan de Opwekking CD en de pinksterconferenties (2000-2015), als solist én als koorlid. Kinga werkte mee aan diverse albums van Psalmen voor Nu en werd bij een groot publiek natuurlijk bekend als zangeres van de band Sela.

Bekijk hier de tour – U weet het toch van Kinga Bán
De tour is te bekijken via New Faith Network, 14 dagen gratis te bekijken op proef.
Hier is ook het interview met Kinga in het programma Sterrenstof.

Acteur:

Kinga Ban

Regisseur:

Christiaan Vink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *