A.s. zaterdag: videoconcert Kinga Ban

Precies drie jaar geleden begon de ‘Wat fluistert vandaag’-tour van Kinga Bán, een reeks concerten waarin ze de liedjes van haar album ‘Vandaag’ presenteerde. Nu 3 jaar later, lijkt het passender dan ooit om deze liedjes te luisteren: de thema’s passen bij het leven in lockdown. Reserveer nu je toegangskaart om zaterdag te genieten van dit bijzonder videoconcert.

Het is bijzonder om te merken dat de themas’ van ‘Wat fluistert vandaag’ juist nu zoveel zeggingskracht hebben. Of het nu gaat over leven met de dag zoals in ‘Vandaag’ bezongen wordt of het meer teruggetrokken leven wat in het liedje “Kleiner” aan bod komt. Maar ook de hoop en belofte die klinkt in “Zo zal ik bij je zijn” of de kracht die Kinga vraagt in “Door alle tijden”, een lied dat juist ook in deze tijd kan helpen om te gaan met verlies.

Toen de concerttour 3 jaar geleden ten einde liep en er alweer plannen waren voor een nieuwe tour, is er toch nog een volledige en prachtige concertregistratie gemaakt. Door Kinga’s onuitputtelijke dadendrang, die leidde tot de Petrus tour ‘U kent mij toch’ en haar laatste album ‘Geboren’, is het vervolgens op de plank blijven liggen. Er was simpelweg teveel nieuws op stapel. Maar nu komt daar verandering in en kun je genieten van dit bijzondere concertprogramma.

Toegangsticket voor dit online videoconcert vind je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *