Filmvertoningen: 24 uur met Kinga Bán

In de aanloop naar één van de laatste concerten van Kinga Bán volgde filmmaker Willemijn Goos de zangeres een dag op de voet. Het leverde een indringend document op. Zonder interviews, zonder georkestreerde scènes, is het een onverbloemde registratie van een dag uit het leven van Kinga Bán. ’24 uur met Kinga Bán’, in mei te bekijken in diverse bioscopen in het land of via een online stream, laat een levend getuigenis zien van een hoopvolle God die ondanks, en misschien zelfs dankzij, tegenslag volop geloofd mag worden.

Willemijn Goos ontsluiert Kinga Ban puur zoals ze is en weet kanten van haar voor het voetlicht te brengen die nog niet bekend waren voor het grote publiek. Tijdens het kijken maak je de voorbereidingen op het concert van dichtbij mee. Van het uitzoeken van geschikte kleding tot een ziekenhuisbezoek tussendoor. Van een middagmeditatie in de zon tot het opmaken voor het concert zelf. Vele grote en kleine hoogtepunten en zelfs haar vertolking van de liederen tijdens het concert “U weet het toch’ komen voorbij. Het resultaat is een uniek en intiem portret.

De bioscoopvertoning duurt 85 minuten. Je kunt deze op 2, 3 en 5 mei zien op verschillende locaties. Vanaf 6 mei kun je ook online kijken (tot ca 2 weken terug te kijken).

Tickets zijn verkrijgbaar via TrueTickets

Op 6 mei (sterfdatum Kinga Bán) komt de biografie van Kinga uit, het leek ons passend de vertoning van deze film daaraan te koppelen. De vertoningen vinden plaats in de eerste week van mei voordat het boek uitkomt. Maakt u gebruik van de combideal boek en bioscoopkaartjes dan ontvangt u het boek bij de kaartcontrole bij binnenkomst.

Het boek is ook los verkrijgbaar voor € 27,95 via kingaban.nl.

2 gedachten over “Filmvertoningen: 24 uur met Kinga Bán”

  1. Ben op zoek om de online film te kijken van Kinga Ban. Ik woon in België.
    Ik weet niet of dat een nadeel is.
    Hoe kan ik hem bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *