Goed nieuws voor Kinga Ban (Sela)

Kinga en Reinder hebben zo vlak voor pasen goed nieuws te horen gekregen! Op gemaakte scans is duidelijk te zien dat de huidige behandeling zeer goed aanslaat. Er is nagenoeg geen tumoruitzaaiing meer op de scans te zien. Dit betekent niet dat ze er niet meer zijn, maar wel dat het tumorweefsel op al die plekken niet meer actief is. Dit is erg goed nieuws. Er is nu in medische termen sprake van een stabiele ziekte, die op dit moment in ieder geval niet verder groeit. Kinga en Reinder zijn dankbaar voor alle steun, gebed en de nabije aanwezigheid van God die ze in deze tijd ervaren.

Deze update is voorlopig de laatste. Er is op dit moment geen uitspraak te doen over hoe het vanaf nu precies verder zal gaan. Kinga zal om de zoveel maanden naar het ziekenhuis moeten voor onderzoek en het zal elke keer afwachten zijn hoe de uitslagen dan zullen zijn. Wanneer de situatie echt anders wordt, zullen we dit natuurlijk melden. Voor nu zijn Reinder en Kinga heel erg blij, opgelucht en vooral erg dankbaar.

Willen jullie met Reinder en Kinga mee danken voor deze uitslag? Willen jullie bidden dat, hoewel er misschien zorgen zijn over de toekomst, God ze wil zegenen met levenslust, rust en vertrouwen om te kunnen genieten van de dingen die ze doen?

facebook.com/selanl

 

8 gedachten over “Goed nieuws voor Kinga Ban (Sela)”

 1. Beste Kinga, jouw verhaal gelezen, van harte sterke toegewenst.
  Maar ik wil je het volgende niet onthouden, Net over de grens Duitsland, heb je de HELIOS kliniek,
  in Krefeld-Hulst. Die geven om kort te gaan een warmte behandeling enorm hoopgevend, en zeer
  positief betreffende je lichaam, dat in goede conditie blijft, volgens Ds, Meier hier uit Werkendam een
  aangename behandeling. Dat kunnen we van bestraling en Chemokuren niet zeggen……………..
  Kijk zelf op internet en maak er dankbaar gebruik van.

  Groetjes G.d.H.

 2. Beste zeer geliefde Kinga, in de psalmen roept David uit: God wat hebt U er aan als ik sterf, immers dan kan ik Uw naam niet meer loven!!!. Ik weet dat dit op jou van toepassing is!. op 1e kerstdag heb ik pas gehoord van jouw ziekte, onderweg naar huis was ik erg ontroerd hierdoor en heb gebeden. later kwamen deze woorden van David bij mij binnen. ze zijn voor jou lieve Kinga!!

 3. Beste Kinga,
  Byzonder blij met het mooie bericht over jouw gezondheid. Moge jouw Hemelse Vader,
  die jij zo lief hebt, jou geven, dat jij Hem in jouw mooie zang, die jij met zoveel bezieling
  kunt uitdragen, jou bij de voortduur in staat blijven stellen, dit mooie werk te blijven doen.
  Ik hoop jou stem nog vaar te horen.,want dit maakt mij echt blij. De here God blijft met
  jou lieve meid.
  Groetjes, Jan Brands, Huizen

 4. Beste Kinga, ik (92) zit nu te luisteren naar het lied ‘De Heer is mijn herder’.
  De Heer zal je redden. In dat geloof blijf je zingen.
  Van harte sterkte.
  Iedere keer ben k onder de indruk van jullie muziek.
  Alex

 5. Waarde Kinga. Ik (92) luister iedere keer met enorm veel genoegen naar uw zang, uiteraard gekoppeld aan alle leden van de band.
  Vanmorgen was het lied: ‘De Heer is mijn herder’ dat mij weer betrok bij uw lichamelijke situatie. De rust die u krijgt door de liefde van God wekt steeds jaloersheid. Gelukkig mag ik ook in die rust geloven.
  Ik hoop voor u dat nog heel lang mag zingen en juichen voor de Heer, Die ons het leven geeft en velen door Sela worden bemoedigd. Daarbij ook genietend door de vreugde die van u allen afstraalt.
  Het ga u goed, zowel persoonlijk als met uw echtgenoot en kindertjes.
  Alex

 6. Lieve King ban bedankt voor het mooie lied in goede handen ,onze schoondochter heeft het zelfde door gemaakt wat jij op tekent kon wel uit haar boek zijn . Zij kan het helaas niet meer horen het lied maar je kon het wel voor haar geschreven hebben, ze stond in haar geloof zo sterk dat we er allemaal door gesterkt zijn en daardoor ook verder kunnen gaan met haar 2 jonge kinderen toen 4 en 6 en met velen mogen we onze zoon en de kinderen tot steun zijn bedankt nogmaals voor het mooie lied en heel veel sterkte met je ziekte proces

  1. Hallo Janny

   Ik plaats het bericht op onze site maar hier krijgt Kinga persoonlijk geen bericht van. Via haar site kun je wel communiceren met haar.

   Met vriendelijke groet;

   Marco van Doorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *