SINGLE RELEASE: Lars Gerfen – ‘Mijn Koning’

Foto: Henri Doornbos (Digrafium)

Het eerste lied van de nieuwe EP ‘Richt mij weer op’ is uit. Lars Gerfen bracht 3 juni zijn single ‘Mijn Koning’ uit.
Het is naast een singlerelease ook het bekendmaken van een huiskamertour in september en oktober.

Bekijk hieronder de nieuwe single!

Het startschot van deze nieuwe campagne geeft hij met zijn nieuwe single ‘Mijn Koning’. Dit lied staat op de nieuwe EP ‘Richt mij weer op’ die binnenkort via alle online platforms te beluisteren is. De liederen voor deze EP schreef Lars tijdens een bijzondere retraite in Zuid-Duitsland. “Het was een week die ik niet gauw meer zal vergeten. Het voelde als een soort hernieuwde kennismaking met Jezus. Ik was er niet naar op zoek maar het overkwam me. Bij de huiskamertouravonden ga ik vertellen hoe ik die week ervaren heb en hoe daar liedjes uit voortgekomen zijn”, zegt Lars.

Hij speelt de nieuwe liederen voor het eerst live tijdens de Pinksterconferentie Opwekking. Op zaterdag 8 juni is hij te horen op meerdere plekken waaronder om 10:30 uur in de Theatertent.

De huiskamertour gaat van start in september en duurt tot en met het eerste weekend van november. Tijdens de avonden speelt Lars naast de nieuwe muziek ook liederen van zijn vorige cd’s ‘In dat licht’ en ‘Laat nou gaan’. Iedereen die geïnteresseerd is kan zich aanmelden en meer informatie ontvangen over data, kosten en overige mogelijkheden.

Website voor meer informatie over de EP en de huiskamerconcerten van Lars: www.larsgerfen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *