De Venlose Gitarist Markus Spittka domineert met ´Glorious´de gitaristen Top 20 charts in Amerika

13 Weken geleden kwam het nummer ´Glorious´ van Markus christelijk gitaar album ´God is Love´ binnen op 19 in de top 20 charts van Radio Guitar One in Amerika.


Al snel wist deze omhoog te klimmen tussen major gitaristen als Greg Howe, Stuart Hamm en Eric Johnsen.  Afgelopen 2 weken wist hij nummer 2 te behouden maar nu eindelijk afgelopen donderdag bestormt hij de eerste plaats. `Zeker een wonder´, daar er afgelopen week een aantal zeer goede releases aan de lijst werden toegevoegd door gitaristen als Grand Ferguson en Project Alcazar´, verteld Markus Spittka. Het is dan toch zeer bijzonder dat het melodieuze ´Glorious´ weet door te dringen tot plek 1 in de seculiere top.

Het 10 nummers tellende album ´God is love´ is een project van intrumentale rockmuziek. Het album werd in Venlo opgenomen in de Glory Music Studio en is in Horst gemasterd.
Het album is ism christelijke platenmaatschappij Ecovata op de markt gebracht.
De CD is verkrijgbaar bij Bol.com en te bestellen bij de christelijke boekenshops. Daarnaast kan het album online gedownload of beluisterd worden via Spotify, Apple Music etc.

Het album is een mix van rock, fusion achtige muziek en heerlijke ballads, aldus Markus Spittka.
Kortom a must-have voor de echte gitaar liefhebber die van heerlijke rock muziek houdt.

Afgelopen week kreeg het album tijdens de voortelronde aandacht op de nationale radio in het programma ´Backstage´.
Meer informatie over de CD God is love vind je op de zijn Facebook Pagina, Instagram en Bandcamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *