Martijn van Essen schrijft nieuwe blog

Fluithonden

Het is een fenomeen in ons land dat al een tijd bestaat: fluithonden. Helaas is de populariteit onder jongeren de afgelopen tijd flink toegenomen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat naast de actieve jongens ook de meisjes enige schuld dragen door hun reacties.

Het was zomaar een dag in oktober dat ik op het station van Amersfoort liep. Enkele slecht opgevoede, domme, respectloze ‘honden’, zoals ik ze noem, stonden te wachten op hun prooi. Een nietsvermoedend, mooi meisje van ongeveer 17 jaar oud passeerde de groep jongens en werd nagefloten. Ze overwoog om wat te zeggen, maar tegenwoordig word je toch sterk afgeraden je mond open te trekken. Ze liep maar door, terwijl een aantal jongens haar dreigend achterna liep. Angst overviel haar, dat was duidelijk zichtbaar. Uiteindelijk haakten de jongens af, lachten wat en vervolgden hun spel, op zoek naar een volgende prooi.

Ik heb een wijs en opbouwend advies voor alle fluithonden in Nederland. Hou je mond, ga naar school, ontdek je ambities en dromen, durf eens een echt compliment te geven aan een meisje zonder bijbedoeling en hou je vieze woorden en handen bij je. Mocht dat laatste nou echt niet lukken, omdat je je geen raad weet met je seksuele drang, verwen dan jezelf, maar houd een ander erbuiten.

Martijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *