Martin Brand & Mission 26 april in de Nieuwe Kerk in Kampen

Zoals je misschien op facebook al voorbij hebt zien komen: op vrijdagavond 26 april  treedt  Martin Brand op in de Nieuwe kerk te Kampen.

Samen met een voltallige band en gospelkoor MisSion trekt hij momenteel door het land met een nieuw programma ‘de Wens’. Het concert in Kampen is uniek voor de regio. We zijn dan ook blij dat hij bij ons wil optreden. Zonder hulp van sponsors was dit concert niet te realiseren. Dankzij een tiental bedrijven uit onze gemeente en daarbuiten én dankzij enkele particuliere giften is het mede mogelijk gemaakt dat de entree vrij is. Wel is er een collecte.  De avond begint om 19.30 uur en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Er is een pauze waar je koffie/thee en fris kunt krijgen tegen geringe vergoeding.
Vorig jaar leefden vele mensen, ook bij ons, met Martin Brand mee, toen deze in juni totaal onverwacht een hartstilstand kreeg en overleefde. Een maand na ontslag uit het ziekenhuis, stond Martin al weer op het podium.

Hij zegt hier zelf over:
Ook al heb ik als mens nog steeds maar weinig in de hand. Hij heeft mij wel in Zijn hand. Ik ben meer dan ooit gemotiveerd om mensen open en eerlijk te vertellen over Gods realiteit. Er zijn veel mensen op zoek naar houvast en betrouwbaarheid. …….

Neem dus je vriendin, zus, broer of buurvrouw mee en kom om 26 april om 19.30 uur naar de Nieuwe Kerk in Kampen! Je weekend/vakantie kan niet beter beginnen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *