Uitnodiging projectkoor Mega Praise Festijn

© Handy Tims Fotografie

Op donderdag 31 augustus 2023 is er in de grote feesttent van het Mega Piraten Festijn aan de Stationsweg in Oldebroek een Praise-avond.  Deze avond zal het gospelkoor Higher Level uit Kampen optreden. Het koor zal worden begeleid door een professionele band. Ook dit jaar weer zal er een grote naam uit de gospel wereld optreden: Elvis E (voluit Ediagbonya)

Elvis E komt uit Nigeria en is in 2004 naar Nederland gekomen als zendeling met een specifieke missie om muzikaal bij te dragen in Nederlandse kerken. Elvis E staat bekend om zijn swingende toegankelijke muziek met een duidelijke boodschap.

De organisatie is in handen van de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie Oldebroek, bestaande uit leden van de Gereformeerde Gemeente, Hervormde Gemeente, Luctor et Emergo en de Vrije Evangelische Gemeente uit Oldebroek.

Projectkoor

Op deze avond zal bovendien een projectkoor worden gevormd. Mocht jij het leuk vinden om samen met Higher Level, de professionele muzikanten en Elvis E enkele nummers ten gehore te brengen, stuur dan een e-mail naar: projectkoormpf@gmail.com. En zet daarin je naam, telefoonnummer en je stempartij / -bereik (mocht je die daadwerkelijk weten). Voor slechts een kleine onkostenvergoeding van €15,- ga je twee avonden repeteren op 29 juni en 30 augustus en krijg je professionele begeleiding. Bovendien krijg je de muziek toegestuurd om thuis te oefenen en mag je optreden in een groot koor, samen met Higher Level en met niemand minder dan Elvis E.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *