Bekende worshipartiesten in voorprogramma Michael W. Smith

©Masterpiece Visuals

Concert ‘ADEM’ en Michael W. Smith op 11 juli in Barneveld

Pearl Jozefzoon, Reyer, Jay-Way en enkele andere Nederlandse worshipartiesten zijn op donderdag 11 juli te horen in het voorprogramma van Michael W. Smith. Met hun project ‘ADEM’ openen zij de muzikale avond. Het concert vindt plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Tickets á €37,50 per stuk zijn verkrijgbaar via de website eo.nl/michael.

Onder de naam ‘ADEM’ bundelen vijftien muzikanten hun krachten. Samen zoeken ze naar manieren om de Bijbel – door middel van muziek – op een actuele manier onder de aandacht te brengen. Ze schrijven en zingen over thema’s als eenheid, liefde, vrijheid en troost. “We maken innovatieve, voornamelijk Nederlandstalige worship”, vertelt initiatiefnemer Filemon Peroti. “Ons motto is: Goede Nederlandse songteksten komen harder binnen. Ze zijn rauwer, eerlijker, dichtbij en je weet wat je zingt. Met onze muziek willen we Adem aan Nederland geven.”

Echte Liefde
Tijdens het concert brengen de zangers en zangeressen veel eigen muziek ten gehore. Zo bezingen de muzikanten van ‘ADEM’ in hun nummer ‘Echte Liefde’ de alles overtreffende liefde van God voor mensen: ‘Echte liefde zoekt jou in een wereld van steen. Ziet wie je bent, door de buitenkant heen. Echte liefde zoekt jou, ook al ben je verdwaald. Laat je vinden.’

Tickets en vip-programma
Kaarten voor het concert ‘EO presents: Michael W. Smith’ (met voorprogramma ‘ADEM’) zijn verkrijgbaar via de website eo.nl/michael. Een regulier ticket kost € 37,50 per stuk; de prijs van een vip-ticket bedraagt € 79,50. Het exclusieve vip-programma – dat bestaat uit een heerlijk dinerbuffet, een exclusieve Q&A met Michael W. Smith en een toegangskaart voor het concert – is inmiddels bijna uitverkocht.

Bron: EO.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *