New Wine Zomerconferentie 2019

Liempde, Landgoed Velder, zaterdag 20 juli – vrijdag 26 juli 2019

De New Wine Zomerconferentie vindt elk jaar in de zomervakantie plaats. Zo’n vijfduizend christenen uit allerlei kerkelijke stromingen ontmoeten elkaar dan op het groene Landgoed Velder in het Brabantse Liempde. Het evenement is onderdeel van stichting New Wine Nederland. Dit is een internationale beweging van kerken die ernaar streeft gelovigen aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten. Dit om in de kracht van de Geest te laten zien wat de komst van Gods Koninkrijk betekent in de eigen kerk. Aanbidding, bijbels onderwijs en persoonlijk gebed nemen een belangrijke plaats in tijdens de conferentie.

Dit jaar is het evenement van zaterdag 20 juli tot vrijdag 26 juli. Het thema is ‘Kingdom people’, mensen van het Koninkrijk. Centraal staat de vraag naar wie jij als christen bent, hoe je je geestelijk leven voedt en waar je voor leeft. Hoofdsprekers zijn de Britse bisschop Graham Tomlin en Miriam Swaffield, eveneens uit Engeland. Swaffield werkt voor de christelijke studentenbeweging Fusion, die een brug probeert te slaan tussen studenten en lokale kerken. Hun Engelse bijdragen worden tijdens de conferentie direct vertaald.

bron: TrueTickets.nl

Overige sprekers
Tijdens de avondprogramma’s spreken op zaterdag tot en met donderdagavond achtereenvolgens Jurjen ten Brinke, Jeanette Westerkamp, Becky Harcourt (Engeland), Alia Abboud (Libanon), Jan Wolsheimer en Martijn Rutgers. Zij zullen allemaal het conferentiethema ‘Kingdom People’ vanuit een ander perspectief belichten.

De meeste deelnemers kamperen gedurende de week rondom de evenementententen. Ook is het mogelijk de conferentie als daggast te bezoeken. Het verloop van de week kenmerkt zich door dagelijkse samenkomsten met Nederlandse en internationale sprekers, seminars en workshops Voor kinderen, tieners en jong-volwassenen zijn er apart programma’s. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning met muziek, theater, en cabaret.

Meer informatie: zomerconferentie.new-wine.nl

Vragen?
– Voor vragen over je reservering: service@truetickets.nl
– Voor vragen over het programma of het verblijf op de camping: zomerconferentie@new-wine.nl

Bron: TrueTickets.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *