Release single Next-Life

Someday (God will find you) is de titel van de nieuwe single van de christelijke rockband Next-Life. Op 15 februari aanstaande wordt de EP/CD gepresenteerd.


De laatste maanden is er hard gewerkt in de studio in Zwolle. De bandleden van Next-Life zijn blij met het resultaat. Bij de single hoort een videoclip. Op de mooie locatie restaurant Soap in Apeldoorn, is de clip gemaakt, om de boodschap van het nummer duidelijk naar voren te brengen. Berenda, zangeres van de band: “Someday gaat over God die je zoekt. Hij klopt aan de deur. Hij wil je pijn en eenzaamheid op zich nemen en je vullen met Zijn liefde”.

Sinds kort heeft de band een manager die onder andere de optredens plant. “Wij hoeven ons dan voornamelijk nog bezig te houden met muziek maken” vertelt Marc, gitarist van de band.
De release luidt een nieuw tijdperk in voor Next-Life. Na een roerige tijd met wisselingen in de band, zijn de muzikanten nu klaar om het land in te gaan en de boodschap van hun muziek te laten horen.

15 Februari treedt de rockband op, tijdens een Praisenight, bij de Baptisten in Apeldoorn. De nieuwe single wordt dan gepresenteerd. Naast Someday zal Next-Life, op deze avond onder andere, ook het nummer Betrayer spelen, dat als bonustrack is opgenomen op de EP/CD.

Nieuw is, dat we een samenwerking zijn aangegaan met Ecovata. Het grootste christelijke platen label van Nederland.
De single is te downloaden via alle bekende streamingsdiensten als Spotify en te koop bij concerten.

www.next-life.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *