ONLINE CHRISTELIJK FILMKANAAL MANNA GELANCEERD OP AMAZON PRIME VIDEO

ODMedia en NEEMA Media hebben samen het online christelijke VOD-filmkanaal Manna gelanceerd, Je vindt het gezinsvriendelijke kanaal op Amazon Prime Video, exclusief in de Benelux. Voor maar € 3,99 per maand (na gratis proefabonnement van 14 dagen) heb je een abonnement op het kanaal en kun je onbeperkt meer dan 100 christelijke speelfilms, series en documentaires kijken.

De naam Manna staat voor het voedsel dat God uit de hemel liet vallen voor zijn volk in de woestijn. Met het gelijknamige Amazon Prime-kanaal hopen de initiatiefnemers kijkers te inspireren en te ondersteunen in hun geloof.

Op Manna vind je inspirerende en gezinsvriendelijke entertainment voor alle leeftijden. Het kanaal biedt 100 films en wordt elke maand aangevuld met nieuwe programma’s, zoals documentaires, series, films, muziek concerten en meer. Klassieke titels zijn onder meer W.W.J.D.God’s Not Dead en Restoring the Shack. Genoeg inhoud voor uren kijkplezier!

ODMedia is verantwoordelijk voor de techniek en NEEMA Media verzorgt de content van Manna.‘Vanaf het ontstaan van NEEMA in 2009 hebben we samengewerkt met onze technische partner ODMedia. Ons doel was en is nog steeds om mensen te inspireren door content en we zijn blij dat we daarbij gebruik kunnen maken van de kennis en het netwerk van ODMedia. Het heeft ons al veel gebracht en met Manna ontstaat een mooie nieuwe kans’ aldus Paul van der Niet, directeur van NEEMA Media.

Meer informatie: www.mannachannel.online
Amazon kanaal: www.primevideo.com/manna

Over ODMedia:
ODMedia, opgericht in 2004 door Sjef Pijnenburg, heeft strategische partnerships met alle wereldwijde OTT-platforms en heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Polen, Benelux, Zuid-Afrika, Scandinavië, de MENA-regio en in het onlangs aangekondigde Australië. Naast het aanbieden van het volledig ontzorgen binnen alle aspecten van het technische leverproces, fungeert ODMedia ook als een aggregator voor de verschillende wereldwijde, internationale en nationale platforms. Daaronder valt het beheer van digitale rechten, het monetizen van content, het cultiveren van de target audience en cross-promotie. Ook het beheer van lineaire en niet-lineaire kanaalweergave voor SVOD, AVOD en TVOD valt binnen de scope.

Over NEEMA Media:
NEEMA Media is een mediabedrijf met een christelijke identiteit dat in 2009 is opgericht door Paul van der Niet, Henk Nennie-van Gemeren en Jan-Willem Bosman. Het bedrijf, gevestigd in Amersfoort, heeft de afgelopen 10 jaar honderden films uitgebracht en gedistribueerd in Nederland. Dankzij 20 jaar ervaring in film acquisitie en -distributie heeft NEEMA Media een uitgebreid en uniek netwerk van filmmakers en distributeurs over de hele wereld.

Een gedachte over “ONLINE CHRISTELIJK FILMKANAAL MANNA GELANCEERD OP AMAZON PRIME VIDEO”

  1. Klinkt allemaal heel leuk, je moet alleen in het bezit zijn van een creditkaart…..anders kun je je niet abonneren!! Wat ons betreft een mislukte actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *