Paul Cherryseed brengt ‘ROLLS LIKE TUMBLEWEED’ uit

Op 29 mei brengt Paul Cherryseed de single Rolls Like Tumbleweed uit, een bruisende folksong in dansbare Braziliaanse xote-stijl die gaat over het terugvinden van de hoop in zware dagen. De single, die op alle digitale kanalen verschijnt, bevat ook het vrolijke en opbeurende ‘Feel your Daily breath’ en een live-versie van Rolls Like Tumbleweed, opgenomen in de Bergsingelkerk in Rotterdam. Samen met de single verschijnt ook een speciale videoclip waarin bekenden en onbekenden vanuit de hele wereld de boodschap van het lied op bijzondere wijze uitdragen.

Rolls like tumbleweed gaat over Manuel, een oude man die Cherryseed ontmoette in het klein woestijnachtig dorpje Caiçarinha in Brazilië. Manuel is een hardwerkende maisboer, en worstelt om te overleven. Hij zaait, maar oogst zelden. Het is moeilijk voor hem om zijn gezin te onderhouden. Maar hij wil de hoop niet verliezen. Hij probeert om te onthouden dat hij de oude dagen van nood mag vergeten, en mag hopen voor iets nieuws dat zal komen, voor rivieren in zijn droge woestijndorp in Brazilië. En dat is een hoop waar we ons allemaal aan kunnen vasthouden, zeker in deze moeilijke tijd: God is al iets nieuws aan het doen, hij zal een rivier maken in de woestijn, een weg in de wildernis (Jesaja 43:19).

VIDEOCLIP MET BEKENDEN EN ONBEKENDEN UIT HEEL DE WERELD EN PRIJSVRAAG
De single komt samen met een speciale muziekvideo, met bekende en onbekende mensen van over heel de wereld  die letterlijk een boodschap uitdragen uit het lied, dat verder is geïnspireerd door Jezus’ parabel van het onkruid (Mattheus 13:24). Onder andere zanger Vavá Rodrigues (Brazilië), Elly Zuiderveld, Pearl Jozefzoon, Ethan Shaw (VS) & Elbert Smelt zijn te zien in de videoclip.
Er is een zelfs speciale prijsvraag: Wie herkent de meeste mensen herkent uit de videoclip? Iedereen mag meedoen. Je maakt dan kans op een speciaal Cherryseed-prijzenpakket te winnen.

FISHLOVE: FOLKPOP GEMIXT MET BRAZILIAANSE FORRÓ,CHORO & SAMBA
Het lied maakt deel uit van het album ‘Fishlove’ (2019). Een album met kleurrijke verhalen en ritmes uit het Noordoosten en het hart van Brazilië, die samensmelten met Cherryfolkpop. Forró, samba, choro in de mix met diepe liefdesliedjes over hardwerkende boeren, merry mamas, reizende missionarissen, genade die geen dag vrij neemt en over zijn gracieuze vrouw Ilse. Het artwork staat vol van tekeningen van Braziliaans artiest Jorge Costa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *